Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

A járványügyi szabályok betartása a munkánkat segíti - köszönet utasainknak!
A biztonságos utazás közös érdekünk, ám ez a kifejezés 2020 márciusa óta mindannyiunk számára új értelmet nyert. A Tüke Busz Zrt. a koronavírus járvány ideje alatt - immár második éve - a szolgáltatásban is a védekezésre fókuszál, hiszen az egészség védelme utazás közben legalább annyira fontos, mint a közlekedési szabályok betartása. A Tüke Busz Zrt. hangsúlyozza, hogy a pécsi közösségi közlekedésben a szolgáltatást igénybe vevő utasok alkalmazkodtak és megértették a koronavírus járvány idején bevezetett szolgáltatói intézkedéseket, amellyel nagymértékben segítették és segítik ma is a társaság munkáját.
Köszönjük utasaink türelmét, kitartását és együttműködését, hogy a járványveszély ideje alatt a maszkviseléssel együtt járó kényelmetlenebb, kevésbé komfortos utazási időszakban is betartják a járványügyi előírásokat, szabályokat.
Szolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy a pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a vírusveszély idején is megbízható közösségi közlekedési szolgáltatást jelentsen mindenki számára.


Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. február 15.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv