Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Átmenetileg változik a bérletek visszaváltásának módja


Sajtóközlemény

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a kialakult veszélyhelyzet következtében az Ügyfélszolgálat zárva tartásának időtartama alatt, a helyi közösségi közlekedés járműveire megvásárolt bérletek visszaváltásának módja az alábbiak szerint változik:
Átmenetileg, a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat zárva tartásáig megszűnik a bérletszelvények készpénzben történő visszaváltásának lehetősége, a kifizetés banki vagy postai utalás formájában lehetséges.
A társaság az ügyfél kérésére, továbbra is az üzletszabályzatban foglaltak szerint váltja vissza a bérleteket. A szükséges dokumentumok (Nyilatkozat) a Társaság honlapjáról letölthetőek, illetve a Millennium Üzletházban lévő bérletpénztárban nyomtatott formában elérhetőek.
A nyomtatványokat és a visszaváltandó bérletszelvényeket kizárólag a Millennium Üzletházban működő bérletpénztárban tudja az utas vagy az adott cég képviselője leadni.

A bérlet visszaváltás menete:
A „Nyilatkozat” c. adatlapot az ügyfél olvashatóan, nyomtatott nagybetűkkel, két példányban kitölti, a „Kérelmező” résznél aláírja és mindkét példányt a visszaváltandó bérletszelvényekkel együtt az ügyintéző bérletpénztárosnak átadja. Céges ügyfél esetében a cég bélyegzőjével lepecsételi.
Az Ügyfél a nyilatkozaton jelzi azt, hogy banki utalásos vagy postai úton kéri a visszatérítést. Cég csak banki utalással kaphatja meg a visszaváltás értékét.
Az átvevő bérletpénztáros a nyilatkozat mindkét példányát aláírással, bélyegzővel, dátummal ellátja és az egyik példányt az utasnak vagy a cég képviselőjének átadja. A nyilatkozat feldolgozását követően történik intézkedés a postai vagy banki utalásról.

A bérletvisszaváltás ügyintézésének helye:
Tüke Busz Zrt. Millennium Bérletpénztár (7621 Pécs, Rákóczi u. 60)
Nyitva tartás:
munkanapokon: 7.00 – 15.00


Pécs, 2020. március 30.
Tüke Busz Zrt.A koronavírus járványra tekintettel a visszaváltott bérletek esetén visszajáró összeg utalására vonatkozó adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató ide kattintva letölthető...

Bérlet visszaváltásához szükséges nyilatkozat letöltése...


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv