Megsüllyedt útburkolatot javítanak a Magaslati úton április 23-26. között. A javítási és aszfaltozási munkák miatt a Magaslati út 33. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Gergely utca és a Szőlő utca felől is zsákutca lesz.

Április 23-án, pénteken 8.00 órától április 26-án, hétfőn 15 óráig a 33-as járatok a Főpályaudvarról 5 perccel később indulnak és csak a Pálosokig közlekednek, majd a menetrendben meghirdetett időpontban indulnak vissza a Főpályaudvarra.


Munkanapokon a Szanatóriumból 6:28-kor, 6:58-kor és 7:28-kor induló 34-es járatok hétfőn nem térnek be a Tettye, Havi-hegyi útra.
A 21:40-kor és 22:40-kor induló 34Y járatok utazási igény esetén sem térnek be a Tettye, Havi-hegyi útra.


A 32Y jelzésű járatok szintén 5 perccel később indulnak a Főpályaudvarról és a Pálosoktól a menetrend szerinti időpontban indulnak tovább.

Kimaradó megállók: Gergely utca/Szőlő utca, Tettye tér és Tettye, Havihegyi út.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tüke Busz Zrt.
2021. április 21.
Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Teljes útzár a Magaslati úton

Megsüllyedt útburkolatot javítanak a Magaslati úton április 23-26. között. A javítási és aszfaltozási munkák miatt a Magaslati út 33. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Gergely utca és a Szőlő utca felől is zsákutca lesz.
2021. április 21.

Forgalomkorlátozás Somogyban

2021. április 21-én 9.00 és 11.30 óra között útjavítási munkálatokat végeznek a Somogy utcában, ezért teljes szélességében lezárásra kerül.
2021. április 20.

Szombattól ismét közlekedik 1-es járat 22.00 óra után

2021. április 10-étől ismét közlekednek az Uránvárosból 22.17 és 22.50 órakor induló 1-es járatok.
2021. április 10.

Gázvezeték-rekonstrukciós munkák a Jurisics Miklós utcában

Gázvezeték-rekonstrukciós munka miatt 2021. április 6-án, kedden 8 órától (várhatóan 7 hét időtartamra) teljes szélességében lezárásra kerül a Jurisics Miklós utca I. ütemben a Fejér Lipót utcai kereszteződéstől északra, majd II. ütemben a Fejér Lipót utcai csomóponttól délre. Ezért az érintett (32, 32Y, 34Y, 35Y, 932) autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek.
2021. április 01.

Hírek

Átmenetileg változik a bérletek visszaváltásának módja


Sajtóközlemény

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a kialakult veszélyhelyzet következtében az Ügyfélszolgálat zárva tartásának időtartama alatt, a helyi közösségi közlekedés járműveire megvásárolt bérletek visszaváltásának módja az alábbiak szerint változik:
Átmenetileg, a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat zárva tartásáig megszűnik a bérletszelvények készpénzben történő visszaváltásának lehetősége, a kifizetés banki vagy postai utalás formájában lehetséges.
A társaság az ügyfél kérésére, továbbra is az üzletszabályzatban foglaltak szerint váltja vissza a bérleteket. A szükséges dokumentumok (Nyilatkozat) a Társaság honlapjáról letölthetőek, illetve a Millennium Üzletházban lévő bérletpénztárban nyomtatott formában elérhetőek.
A nyomtatványokat és a visszaváltandó bérletszelvényeket kizárólag a Millennium Üzletházban működő bérletpénztárban tudja az utas vagy az adott cég képviselője leadni.

A bérlet visszaváltás menete:
A „Nyilatkozat” c. adatlapot az ügyfél olvashatóan, nyomtatott nagybetűkkel, két példányban kitölti, a „Kérelmező” résznél aláírja és mindkét példányt a visszaváltandó bérletszelvényekkel együtt az ügyintéző bérletpénztárosnak átadja. Céges ügyfél esetében a cég bélyegzőjével lepecsételi.
Az Ügyfél a nyilatkozaton jelzi azt, hogy banki utalásos vagy postai úton kéri a visszatérítést. Cég csak banki utalással kaphatja meg a visszaváltás értékét.
Az átvevő bérletpénztáros a nyilatkozat mindkét példányát aláírással, bélyegzővel, dátummal ellátja és az egyik példányt az utasnak vagy a cég képviselőjének átadja. A nyilatkozat feldolgozását követően történik intézkedés a postai vagy banki utalásról.

A bérletvisszaváltás ügyintézésének helye:
Tüke Busz Zrt. Millennium Bérletpénztár (7621 Pécs, Rákóczi u. 60)
Nyitva tartás:
munkanapokon: 7.00 – 15.00


Pécs, 2020. március 30.
Tüke Busz Zrt.A koronavírus járványra tekintettel a visszaváltott bérletek esetén visszajáró összeg utalására vonatkozó adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató ide kattintva letölthető...

Bérlet visszaváltásához szükséges nyilatkozat letöltése...


« vissza

Hírek

Óvatos újranyitás – nyitnak az óvodák, a bölcsődék, az alsó tagozatos iskolások is visszamehetnek a tantermekbe

A Tüke Busz Zrt. az általános iskola alsó tagozatainak részleges tantermi oktatásának a bevezetése és az esti utasforgalom élénkülése miatt 2021. április 19-én, hétfőn menetrendi módosítást vezet be, valamint a reggeli és a délutáni csúcsidőben kismértékben növelte a járatai számát. Társaságunk továbbra is folyamatosan nyomon követi az utasforgalom alakulását és szükség esetén módosítja a menetrendet. Az április 19-étől munkanapokon a megszokottnál több tartalék autóbusz áll készenlétben és amennyiben az utasforgalom azt indokolja, a rásegítő járatok közlekednek.
2021. április 16.

Menetrendi módosítás

A Tüke Busz Zrt. a kiértékelt utasforgalmi adatok alapján 2021. április 2-a, péntektől módosítja a pécsi autóbuszok menetrendjét.
2021. április 01.

Első ajtók lezárása

Ismét lezárja az autóbuszok első ajtaját a Tüke Busz Zrt.
2021. április 01.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv