Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Útzár a Magaslati úton

2021. november 20-án 8.00 és 12.00 óra között teljes szélességében lezárják a Magaslati utat a 28. szám előtt, ezért a 33-as járatok a Pálosokig közlekednek.
2021. november 18.

Ismét áthelyezik a Főpályaudvar egyik megállóját

2021. november 15-én 8.00 órától járdajavítás és gyökérfüggönyözés munkálatok új ütemben folytatódnak, ezért a „Főpályaudvar” elnevezésű, Uránváros irányú megállójában ismét áthelyezésre kerül.
2021. november 12.

Menetrendi módosítás november 2-ától

2021. november 2-ától ismét az iskolai napokra meghirdetett menetrend szerint közlekednek az autóbuszok, az alábbi menetrendi módosításokkal kiegészítve.
2021. október 29.

Ismét lezárás a Nagy Imre úti körforgalomnál

2021. október 27-én, a késődélutáni órákban csőtörés történt a Nagy Imre út - Keszüi út csomópontjában található körforgalomnál.
2021. október 28.

Hírek

Egy Lépéssel Közelebb


Egy Lépéssel Közelebb a nemek közötti munkaerőpiaci egyenlőség mellett


Csatlakozzunk minél többen és lépjünk együtt a nemek közötti egyenlőségért!


A Tüke Busz Zrt. számára is fontos, hogy kiálljon a nemek közötti munkaerőpiaci egyenlőség mellett, így mi is csatlakoztunk az Amnesty International Magyarország Egy Lépéssel Közelebb kampányához.


A kezdeményezés célja, hogy a nemek szerinti béradatok átláthatóvá váljanak és ezáltal közelebb kerüljünk a nemek közötti bérszakadék megszüntetéséhez.


Mivel a nemi alapú negatív diszkrimináció rendszerszintű probléma, így a megoldásához is társadalmi fellépésre és felelősségvállalásra van szükség.


Országszerte minél többen csatlakozunk a kampányhoz, annál nagyobb eséllyel érhetünk el változást.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv