• Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Gyermeknap 2017


Gyermeknap 2017


A Pécsi Városi Gyermeknap kiemelt rendezvénye, a Csodaország az Expo Center területén kerül megrendezésre 2017. május 27-én, 10.00 - 18.00 között. A gyermeknapi rendezvényre történő eljutást a BIOKOM Nonprofit Kft. és a Tüke Busz Zrt. segíti. Csodaország fantasztikus és misztikus mesevilágába a rendezvényt is népszerűsítő rendkívüli körjáratot indítunk ezen a napon, amelynek igénybevétele mindenki számára díjmentes.Az autóbuszjáratok az Árkádtól 9:50-től 17:50-ig 30 percenként, míg az Expo Centertől a Belváros felé 10:10-tól 17:40-ig 30 percenként indulnak.A Gyermeknapi különjárat az Árkád és az Expo Center között az alábbi megállókat érintve közlekedik: Expo Center, Vásártér, Gyulai Pál utca, Szilva utca, Bimbó utca, Bőrgyár, Autóbusz-állomás, Árkád, Zsolnay-szobor, Kórház tér, Petőfi utca, Szliven Áruház, Egyetemváros, Tüzér utca, PÉTÁV, Megyeri kishíd, Expo Center.2017. május 27-én üzemkezdettől üzemzárásig valamennyi aznap közlekedő autóbusz viszonylatjelzőjén a forduló és végállomás feltüntetése mellett az alábbi kijelzőképet jelenítjük meg a helyi járatokon: Pécsi Gyereknap 2017 – Expo Center.Csodaország misztikus gyermeknapi mesevilága mindenkit szeretettel vár! Találkozzunk az Expo Centerben, május 27-én! Térítésmentes különjáratok a rendezvényre a BIOKOM Nonprofit Kft. és a Tüke Busz Zrt. mesebusz járataival! Szép élményeket, jó szórakozást kívánunk!
« vissza

Aktuális hírek

Álláshirdetés - pénzügyi előadó

A Tüke Busz Zrt. pályázatot hirdet pénzügyi előadói munkakör betöltésére teljes munkaidőben, határozatlan idejű jogviszonnyal.
2018. május 14.

Álláshirdetés - autószerelő

Pécs város közösségi közlekedését ellátó társasága, a Tüke Busz Zrt. felvételt hirdet autószerelő munkakörbe.
2018. május 14.

Tájékoztató a forint bankjegyekkel kapcsolatan

2017. augusztus 1-től már csak a megújított barna 2000 és sárga 5000 forintos bankjegyekkel fizethetünk.
2017. augusztus 02.
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház POSZT 2016 Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum Europa Cantat Pécs EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv

Pályázatok