Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Ingyenes internet elérést tesztelhetnek az utasok a pécsi elektromos autóbuszokon
Ingyenes WiFi szolgáltatást vehetnek igénybe a Tüke Busz Zrt. elektromos autóbuszain, így a 10 BYD és a 8 Mercedes Benz eCitaro szóló járműveken utazók. Az internetszolgáltatás a jelzett autóbuszokon 2023. március 13-ától - várhatóan 3 hónapig - egyelőre tesztüzemben működik. A társaság ezalatt a rendszer működésével, üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatokat gyűjti és értékeli. A Tüke Busz Zrt. célja, hogy az autóbuszokon a felhasználási igényekhez tudják hangolni a világháló elérését biztosító WiFi szolgáltatást.


A pécsi közösségi közlekedésben az utasok a Főpályaudvarról és Uránvárosból induló elektromos autóbuszok teljes utasterében díjmentesen használhatják a Tüke Busz Zrt. WiFi szolgáltatását, ezt a járműveken kihelyezett piktogramok is jelzik. Az utazás ideje alatt a mobil eszközökön a WiFi kapcsolati pontok között elérhető a Tüke Busz Zrt. hálózata, melyhez a felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan, jelszó nélkül lehet csatlakozni.
Az ingyenes fedélzeti WiFi szolgáltatás alapvetően üzenetküldő alkalmazások, továbbá weboldalak böngészésére, látogatására, valamint elektronikus üzenetek (e-mail-ek) küldésére és fogadására alkalmas. A szolgáltatásban a nagy adatforgalmú, videómegosztó oldalak elérése a tesztüzem ideje alatt korlátozva van. (pl. YouTube, TikTok stb.)


A Tüke Busz Zrt. bízik abban, hogy a WiFi szolgáltatás segít kényelmesebbé és tartalmasabbá tenni az utazással eltöltött időt!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. március 10.
« vissza

Hírek

Jegyeket, bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira már a MÁV-START Zrt. országos hálózatában is!

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is.
2023. november 28.

A Tüke Busz Zrt. egyes jegyei és bérletei rövidesen a MÁV rendszerében is megvásárolhatók

Jegyeket, bérleteket tessék: a Tüke Busz Zrt. járataira rövidesen a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket!
2023. november 21.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv