Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Járművezetői vetélkedő házi selejtező versenyét tartotta a hétvégén a Tüke Busz Zrt.


A Tüke Busz Zrt. öt autóbuszvezetője képviseli a társaságot az Országos Járművezetői Vetélkedőn, amelynek 2019. május végén Miskolc és az MVK Zrt. ad majd otthont. A Tüke Busz Zrt.-t 2019-ben Lévy Gábor, Trapp Gábor, Andrási Zoltán, Katona-Csonka Norbert és Farkasné Deák Anita képviseli a szakmai versenyen.

A Tüke Busz Zrt. öt autóbuszvezetője képviseli a társaságot 2019. május 31-én és június 1-jén, a Miskolcon megrendezésre kerülő Országos Járművezetői Vetélkedőn.

A Járművezetők Országos Versenyének házi, selejtező vetélkedőjét rendezte meg a Tüke Busz Zrt. a hétvégén. A Miskolcon megrendezésre kerülő országos verseny célja, hogy a Magyarországon helyi és helyközi közlekedésben dolgozó járművezetők számára olyan fórumot biztosítson, ahol a versenyzők elméleti tudásukat és ügyességi, gyakorlati képességeiket mérhetik össze.

A vetélkedőre kétfős csapatok nevezhetnek be, autóbusz, villamos és trolibuszvezető kategóriában keresik majd a legrátermettebb járművezetőket. A hétvégén megtartott házi selejtező verseny elméleti részében kérdésenként mindössze 15 másodperc állt rendelkezésre az ötven kérdésből álló KRESZ és vezetéstechnikai kérdések helyes megválaszolására, míg a 6 egységből álló gyakorlati pálya teljesítése során különböző, nagy tapasztalatot és ügyességet, figyelmet igénylő feladatok teljesítése volt a cél.
A verseny értékelésében a Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának három munkatársa volt a Tüke Busz Zrt. segítségére.
A Járművezetők Országos Versenye fontos esemény - nem csak a közlekedési társaságok életében, - hiszen a közösségi közlekedési eszközökön naponta több millió ember utazik, így azok a versenyzők és közlekedési társaságok, akik részt vesznek az országos versenyen, sokat tesznek a közlekedés- és utasbiztonság javulásáért, a közlekedéskultúra népszerűsítéséért.
A május végén Miskolcon megrendezendő, a közösségi közlekedésben dolgozó járművezetők legnagyobb országos szakmai találkozóján és versenyén a Tüke Busz Zrt-t öt autóbuszvezető képviseli majd: Trapp Gábor, Lévy Gábor Attila, Andrási Zoltán, Katona-Csonka Norbert és Farkasné Deák Anita.

Pécs, 2019. március 11.

Tüke Busz Zrt.
« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv