Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Kicseréli az autóbuszokon megrongált kézfertőtlenítő berendezéseket a Tüke Busz Zrt.
A társaság mintegy száz járművén továbbra is biztosított a kézfertőtlenítő használata

Kárt okoztak a Tüke Busz Zrt.-nek és közvetve az utasoknak is azok az ismeretlenek, akik több esetben megrongálták az érintésmentes kézfertőtlenítő berendezéseket a pécsi autóbuszokon. Egyes járművekből kiszerelték a berendezések elemeit, más esetekben az eszközök belső tartály részét távolították el. A megrongált és nem javítható készülékek cseréjéről a társaság gondoskodik.
Az érintésmentes adagolók üzembe helyezése óta ezer liternél is több fertőtlenítő folyadék utántöltéséről gondoskodott a társaság. Az utasok kedvezően és örömmel fogadták az autóbuszokra felszerelt érintésmentes adagolókat és utazásuk során szívesen is használják azokat. A társaság arra kéri utasait, amennyiben azt tapasztalják, hogy a szenzoros fertőtlenítő nem működik, feltétlenül jelezzék azt az autóbuszvezető számára. Az utasok jelzése is nagy segítséget jelent a társaságnak abban, hogy a hibás berendezéseket vagy egyes egységeiket pótolva a kézfertőtlenítés lehetőségét újra biztosítani tudja.
A készülékek működésének ellenőrzése az autóbuszvezetők feladata, a fertőtlenítő folyadék utántöltése jelzésük alapján az autóbusz-állomásokon történik.


Az utasok védelme érdekében már egy éve üzemelnek ezek az eszközök a pécsi autóbuszokon, így a kézfertőtlenítés lehetősége továbbra is biztosított. A pozitív tapasztalatok eredményeként 2020 decembere óta mintegy száz, a forgalomban napi rendszerességgel közlekedő autóbuszon van lehetőségük az utasoknak arra, hogy a felszállást követően kezüket fertőtlenítsék.

Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy minden utasunk tudja, a Tüke Busz Zrt. odafigyel a biztonságukra, egészségükre. A pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a közösségi közlekedés a vírusveszély idején is megbízható szolgáltatást jelent mindenki számára.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!


Pécs, 2022. január 28.
Tüke Busz Zrt.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv