Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Könnyen, kedvező áron, költséghatékonyan: pécsi kirándulásokhoz válasszuk a tanintézeti osztályjegyet!
A tanév végéhez közeledve mind több pécsi oktatási intézményben szerveznek csapat- és közösségépítő osztálykirándulásokat népszerű pécsi kirándulóhelyekre, és a közös programok között múzeumlátogatás és kulturális előadások is szerepelnek. Mindezekhez kínál hatékony és költségtakarékos utazási lehetőséget a Tüke Busz Zrt: a tanintézeti osztályjegyet a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények tudják igénybe venni, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez.

A város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák könnyen és egyszerűen igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely 2920 Ft-os áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja.

A tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelnie a nevelési-oktatási intézményeknek. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni.

A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az ugyfelszolgalat@tukebusz.hu e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet igényelni.

A megrendelő űrlap a társaság honlapján is elérhető:
http://www.tukebusz.hu/letoltes/tanintezetiosztalyjegymegrend.pdf

Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben.
A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.

További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat
cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.
ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
telefon: +36-72-510-992

Nyitva tartás:
Hétfő - Szerda: 7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek: 7.30-12.30
Szombat - Vasárnap: zárva

A Tüke Busz Zrt. számít az oktatási intézmények tapasztalataira, észrevételeire, véleményére a tanintézeti osztályjegy felhasználásával kapcsolatban, hiszen ezek a javaslatok a csoportos utazási jegy igénybevételével kapcsolatos szolgáltatás fejlesztését segíthetik.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. május 20.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv