Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Menetrendi változás a Mecsekoldalban

Lakossági bejelentést figyelembe véve Társaságunk 2021. szeptember 15-étől módosítja a 31-es, 32-es, 33-as, 34-es és 35-ös autóbuszok menetrendjét.
2021. szeptember 14.

Útzár a Surányi Miklós úton

2021. szeptember 6-án 8.00 órától várhatóan 2021. szeptember 14-éig a Surányi Miklós út 38. szám előtti útszakaszt ismét teljes szélességében lezárják.
2021. szeptember 03.

Hírek

Köszönjük utasaink fegyelmezettségét, együttműködését!


A koronavírus-járvány mérséklődése miatt feloldották a járványügyi korlátozások jelentős részét. A 365/2021. (VI.30.) Kormányrendelet értelmében már a közösségi közlekedés használatakor, valamint a zárt helyiségekben sem kötelező a maszkviselés. A kormányrendelet ugyanakkor kitér arra, hogy aki szeretné, továbbra is viselheti a szájat és orrot eltakaró maszkot, ez senki számára nem tiltható meg.
A Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálata, illetve a bérletpénztárak ugyancsak igazodnak a járványügyi korlátozások enyhítéséhez, ezért az ügyfeleknek, valamint a társaság munkatársainak sem kötelező a maszkviselés.

Természetesen egyéni döntés alapján a jövőben is bárki viselhet maszkot, hogy védje az egészségét.

A társaság ezúton köszöni az utasok türelmét, kitartását és együttműködését, hogy a járványveszély ideje alatt a maszkviseléssel együtt járó kényelmetlenebb, kevésbé komfortos utazási időszakban is rendkívül fegyelmezetten, az előírásokat betartva, felelős magatartással védték önmaguk, utastársaik és a Tüke Busz Zrt. munkatársainak egészségét.   

A Tüke Busz Zrt. a menetjegyváltáshoz továbbra is javasolja az érintésmentesen vásárolható mobiljegy, bérletvásárláshoz – lehetőség szerint – a bankkártyával történő fizetést.

A kötelező maszkviselés tavaly május 4-e óta volt érvényben, ennek és a rendszeres, fertőtlenítő tisztításnak, takarításnak köszönhetően a közösségi közlekedés a járványveszély idején is biztonságos alternatívát tudott nyújtani a mindennapi utazásokhoz Pécsett.


Pécs, 2021. július 7.
Tüke Busz Zrt.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv