Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Közösségi közlekedés fotós szemmel – pályázz és nyerj!
A közösségi közlekedés népszerűsítésére írt ki fotópályázatot amatőr és hobbi fotósok részére a Volán Egyesülés. A közösségi közlekedés népszerűsítésére 2023. október 31-ig három kategóriában várják a nevezéseket:
A közösségi közlekedési járművek találkozása cím alatt azokat a felvételeket várják, amelyeken több közlekedési jármű szerepel egyszerre a fényképeken.
Pályamunkákat várnak a közösségi közlekedési járművek és a jellegzetes hazai tájak, műemlékek kapcsolatát ábrázoló fotók tárgykörében is. További nevezési lehetőség az életképek a közösségi közlekedésben kategória, itt olyan felvételeket várnak, amelyek közösségi közlekedési járműveken, autóbusz-pályaudvarokon, vagy megállókban készültek.
A fotópályázatra kizárólag digitális, maximum 5 MB adatnagyságú, jpg. formátumú saját készítésű, eredeti felvételeket lehet nevezni, a fotókat 2023. október 31-ig lehet feltölteni a Volán Egyesülés oldalára: https://volanegyesules.hu/fotopalyazat/#kiiras
A pályázatra nevezési díj nincs. A három kategóriában az 1. helyezést elérők 100 000 Ft, a 2. helyezettek 50 000 Ft, míg a 3. helyezést elnyerő pályázók 25 000 Ft pénzjutalomban részesülnek.


   
Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. október 4.
   « vissza

Hírek

Jegyeket, bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira már a MÁV-START Zrt. országos hálózatában is!

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is.
2023. november 28.

A Tüke Busz Zrt. egyes jegyei és bérletei rövidesen a MÁV rendszerében is megvásárolhatók

Jegyeket, bérleteket tessék: a Tüke Busz Zrt. járataira rövidesen a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket!
2023. november 21.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv