Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Különdíjat nyert az országos ügyfélkapcsolati versenyen a Tüke Busz Zrt. csapata
Különdíjat nyert a Tüke Busz Zrt. a Felsőtárkányban megrendezett, Közösségi Közlekedési Ügyfélkapcsolati Dolgozók VII. Országos Versenyén. A különdíjat a bemutatkozó jelenetért társaságunk három versenyzője, László György diszpécser, Freilits – Villányi Nikolett forgalmi szolgálattevő és Freilits Rolf utasinformatikai előadó kapták.
Az utaskapcsolati verseny történetében ez a hetedik vetélkedő volt, ahol a közösségi közlekedésben dolgozó munkatársak mérhették össze tudásukat. A rendezvény kötelező versenyeleme volt a bemutatkozás, ahol a zsűri nem a klasszikus ppt-s kivetítőn felolvasott tartalmakat értékelte igazán, mind inkább azokat a produkciókat tartotta példaértékűnek, amelyek a felhívásban szereplő 5 perc alatt kreatív, színészi-színpadi előadással (humor, ének, zene, színpadi jelenet, tánc vagy ezek ötvözete) sikerült bemutatni az adott szervezetet. A Tüke Busz Zrt. csapat bemutatkozása kimagaslóan a legmagasabb pontszámot kapta, 22 ponttal lettek elsők, megelőzve többek között a Volánbusz Zrt. , a MÁV Zrt.-t és a miskolci közlekedési társaságot.
A csapat oklevelét Dobás László, a MÁV SZK Baross Gábor oktatási központ vezetője és dr. Tukacs László József, a Volán Egyesülés vezérigazgatója adta át a versenyzőknek. Nyereményük az Értékrend Kft. különdíja, egy 4 órás asszertív kommunikációs tréning kiélezett ügyfélkapcsolati helyzetekben.

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. október 16.

« vissza

Hírek

Jegyeket, bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira már a MÁV-START Zrt. országos hálózatában is!

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is.
2023. november 28.

A Tüke Busz Zrt. egyes jegyei és bérletei rövidesen a MÁV rendszerében is megvásárolhatók

Jegyeket, bérleteket tessék: a Tüke Busz Zrt. járataira rövidesen a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket!
2023. november 21.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv