Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Maradjon biztonságos autóbusszal utazni: mindannyian tehetünk érte!
Bár jogszabály szerint jelenleg a közösségi közlekedésben nem kötelező a maszk viselése, a Tüke Busz Zrt. azt javasolja és ajánlja utasainak, hogy viseljék az orrot és szájat eltakaró maszkot a pécsi helyi járatú autóbuszokon.
A társaság arra emlékeztet: a járványügyi szabályok betartása és egyéni döntés alapján a maszk viselése az egészség megőrzésében fontos tényező lehet, így ügyintézéskor az ügyfélszolgálati irodában, valamint menetjegy és bérlet vásárláskor a bérletpénztárakban is előnyös lehet a védőeszköz használata. A társaság autóbuszain üzembe helyezett érintésmentes kézfertőtlenítő adagolókat az utasok kedvezően és örömmel fogadták, és utazásuk során szívesen használják azokat. Az utasok védelme érdekében ezek az eszközök a jövőben is az autóbuszokon maradnak, így a kézfertőtlenítés lehetősége az érintett járműveken továbbra is biztosított lesz. Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy minden utasunk tudja, a Tüke Busz Zrt odafigyel biztonságukra, egészségükre.

Annak érdekében, hogy a korábbi szigorítások során bevezetett első ajtók lezárására és védőtávolság kijelölésére a jövőben ne kelljen intézkedéseket hoznia a társaságnak, a Tüke Busz Zrt. mindenkit arra kér, hogy fertőző betegként ne utazzon a járatokon és tartsa be a koronavírus járványveszély idejére vonatkozó egészségügyi ajánlásokat. A pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a vírusveszély idején is megbízható szolgáltatást jelent mindenki számára.
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. október 22.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv