Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Útzár a Magaslati úton

2021. november 20-án 8.00 és 12.00 óra között teljes szélességében lezárják a Magaslati utat a 28. szám előtt, ezért a 33-as járatok a Pálosokig közlekednek.
2021. november 18.

Ismét áthelyezik a Főpályaudvar egyik megállóját

2021. november 15-én 8.00 órától járdajavítás és gyökérfüggönyözés munkálatok új ütemben folytatódnak, ezért a „Főpályaudvar” elnevezésű, Uránváros irányú megállójában ismét áthelyezésre kerül.
2021. november 12.

Menetrendi módosítás november 2-ától

2021. november 2-ától ismét az iskolai napokra meghirdetett menetrend szerint közlekednek az autóbuszok, az alábbi menetrendi módosításokkal kiegészítve.
2021. október 29.

Ismét lezárás a Nagy Imre úti körforgalomnál

2021. október 27-én, a késődélutáni órákban csőtörés történt a Nagy Imre út - Keszüi út csomópontjában található körforgalomnál.
2021. október 28.

Hírek

Maradjon biztonságos autóbusszal utazni: mindannyian tehetünk érte!
Bár jogszabály szerint jelenleg a közösségi közlekedésben nem kötelező a maszk viselése, a Tüke Busz Zrt. azt javasolja és ajánlja utasainak, hogy viseljék az orrot és szájat eltakaró maszkot a pécsi helyi járatú autóbuszokon.
A társaság arra emlékeztet: a járványügyi szabályok betartása és egyéni döntés alapján a maszk viselése az egészség megőrzésében fontos tényező lehet, így ügyintézéskor az ügyfélszolgálati irodában, valamint menetjegy és bérlet vásárláskor a bérletpénztárakban is előnyös lehet a védőeszköz használata. A társaság autóbuszain üzembe helyezett érintésmentes kézfertőtlenítő adagolókat az utasok kedvezően és örömmel fogadták, és utazásuk során szívesen használják azokat. Az utasok védelme érdekében ezek az eszközök a jövőben is az autóbuszokon maradnak, így a kézfertőtlenítés lehetősége az érintett járműveken továbbra is biztosított lesz. Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy minden utasunk tudja, a Tüke Busz Zrt odafigyel biztonságukra, egészségükre.

Annak érdekében, hogy a korábbi szigorítások során bevezetett első ajtók lezárására és védőtávolság kijelölésére a jövőben ne kelljen intézkedéseket hoznia a társaságnak, a Tüke Busz Zrt. mindenkit arra kér, hogy fertőző betegként ne utazzon a járatokon és tartsa be a koronavírus járványveszély idejére vonatkozó egészségügyi ajánlásokat. A pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a vírusveszély idején is megbízható szolgáltatást jelent mindenki számára.
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. október 22.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv