Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Útzár a Magaslati úton

2021. november 20-án 8.00 és 12.00 óra között teljes szélességében lezárják a Magaslati utat a 28. szám előtt, ezért a 33-as járatok a Pálosokig közlekednek.
2021. november 18.

Ismét áthelyezik a Főpályaudvar egyik megállóját

2021. november 15-én 8.00 órától járdajavítás és gyökérfüggönyözés munkálatok új ütemben folytatódnak, ezért a „Főpályaudvar” elnevezésű, Uránváros irányú megállójában ismét áthelyezésre kerül.
2021. november 12.

Menetrendi módosítás november 2-ától

2021. november 2-ától ismét az iskolai napokra meghirdetett menetrend szerint közlekednek az autóbuszok, az alábbi menetrendi módosításokkal kiegészítve.
2021. október 29.

Ismét lezárás a Nagy Imre úti körforgalomnál

2021. október 27-én, a késődélutáni órákban csőtörés történt a Nagy Imre út - Keszüi út csomópontjában található körforgalomnál.
2021. október 28.

Hírek

Megkezdte az autóbuszok felkészítését a téli időszakra a Tüke Busz Zrt.
Október elején megkezdte a társaság üzemeltetésében működő autóbuszok téli időszakra történő felkészítését a Tüke Busz Zrt.
A korábbi évek műszaki-üzemviteli gyakorlata alapján az autóbuszokon az egyes járműtípusra jellemző, előre meghatározott technológiai sorrend szerinti ellenőrzéseket végzik el, és a szükséges alkatrészek, gumiabroncsok cseréjét is végrehajtják.
A téli felkészítés részeként a gumiabroncsok átszerelése a teljes járműállományra kiterjedő gumiabroncs állapot ellenőrzésekkel és profil mélység vizsgálattal kezdődött. Az előzetesen felmért futófelület legalacsonyabb profilmélységét 11 mm-ben határozta meg a társaság, így a 11 mm alatti profilmélységű gumik cseréje folyamatos.
A társaság tájékoztatása szerint a hajtott tengelyen a sáros és havas, csúszós útfelületen a standard (nyári) abroncsoknál jobb tapadást biztosító gumikat használ, melyek közül egyes tipikusan hegyi vonalakon közlekedő autóbuszokra durvább mintázatú abroncsokat kíván felszerelni, az előzetes tervek szerint november közepéig.
Tervezetten és ütemezett rendben folyik többek között az autóbuszok levegő-és hűtőrendszerének átvizsgálása, a víz-és olajleválasztó, valamint az akkumulátorok, a fűtőkészülékek, kompresszor töltőképesség, valamint utas-és vezetőtér fűtés ellenőrzése és szükség szerinti javítása.
A téli felkészülés részét képezi az autóbusz pályaudvarok és a műszaki telephely hó-és síkosság-mentesítésre vonatkozó vállalkozási szerződés megkötése, melynek előkészítése a Pécs város síkosság-mentesítését végző önkormányzati társasággal már folyamatban van.
A tervezett ütemezés szerint 2021. november 15-ig a teljes járműállomány felkészítése megtörténik.

Tüke Busz Zrt.
2021. október 18.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv