Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Menetrendváltozás


2021. március 8-ától munkanapokon nyári menetrend kerül bevezetésre.

A koronavírus járvány harmadik hulláma és a növekvő napi megbetegedések miatt az operatív törzs javaslatára több hatályban levő védelmi intézkedés szigorítását rendelte el a kormány 2021. március 4-én. Az óvodák, általános iskolák április 7-ig bezárnak, a középiskolákban, a felsőoktatásban a digitális oktatás fennmarad. Az üzletek március 8. és március 22. között két hétre bezárnak, kivéve az élelmiszerboltokat, patikákat, drogériákat, benzinkutakat.
Az utazási- és helyváltoztatási igények tekintetében jelentős csökkenés várható, ezért a Tüke Busz Zrt. 2021. március 8-ától munkanapokon nyári menetrendet vezet be Pécs város közösségi közlekedésében.


A változások jellemzően a csúcsforgalmi időszakot érintik, de egyes járatoknál a kora reggeli órákban is módosul a menetrend.


Nem közlekednek a 30Y, a 107E, 109E és az iskolajáratok.

Fontos kiemelni, hogy a pécsi foglalkoztatók munkarendjéhez igazított 20-as, 21-es, 121-es, 16-os, 51-es, 52-es, valamint a műszakváltásokhoz igazított 130-as, 130A és 26-os jelzésű járatok továbbra is változatlan menetrend szerint indulnak. A Tüke Busz Zrt. hangsúlyozza, hogy az utasok munkába történő eljutása és műszakváltást követően a hazajutás a társaság járataival továbbra is biztosított.
Este 20.00 óra után, valamint szabad- és munkaszüneti napokon a járatok közlekedésében nincs változás.


A részletes menetrend a tukebusz.hu oldalon, az applikációban valamint a megállóhelyi tájékoztató táblákon érhető el.


Pécs, 2021. március 5.
Tüke Busz Zrt.
« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv