Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Minden, amit a jelzőlámpák rekonstrukciójáról a közlekedőknek tudniuk kell


Frissítve: 2014. november 12.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt.Baranya Megyei Igazgatósága tájékoztatása szerint a 47. héten, 2014. november 17-19-ig a 6. sz. főúton a Szabadság és Rét utca csomópontokban, valamint várhatóan november 20-21-én a Bajcsy-Zsilinszky utca és Jókai utca csomópontjaiban működő jelzőlámpák rekonstrukciójának előkészítésére kerül sor.
A csomópontokban a jelzőlámpák 8 és 15 óra között sárgán villognak vagy sötétek lesznek, a reggeli és délutáni csúcsidőszakban üzemszerűen működnek. A nagy forgalmú Szabadság és Bajcsy-Zsilinszky utcai csomópontokban folyamatos rendőri irányítást biztosítanak a kivitelezők.


Frissítve: 2014. november 07.
A 46. héten, 2014. november 10-14-ig a 6. sz. főúton, a Petőfi utcai és Megyeri téri csomópontokban működő jelzőlámpák rekonstrukciójának előkészítésére kerül sor.
A csomópontokban a jelzőlámpák 8 és 15 óra között sárgán villognak vagy sötétek lesznek, a reggeli és délutáni csúcsidőszakban üzemszerűen fognak működni.
Frissítve:
2014. október 17.
2014. október 20-22-ig az 58. sz. főúton, a Siklósi út – Faiskola u., Siklósi út – Akác u., Siklósi út –Shell kút kijárata csomópontokban működő jelzőlámpák rekonstrukciójára kerül sor.
A tervezett munkálatok keretében jelzőfejeket, kábelezést és vezérlőgépet cserélnek, ezért 3 napon keresztül teljes üzemszünet várható a csomópontokban.
Frissítve: 2014. október 1.
2014. október 7-én, kedden a 6. sz. főút – Lánc utca, valamint a hozzá kapcsolódó Sport u. - Universitas u. csomópontjaiban működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor.
A vezérlőgép egy munkanapra tervezett cseréjének befejezése a délutáni órákra várható.
A gépcsere miatt a jelzőfejek sötétek lesznek.
A munkálatok fél 9-kor kezdődnek, ezen időszak alatt a 6. sz. főút - Lánc utcai csomópontban folyamatos rendőri forgalomirányítást kap a terület és az ott közlekedők.

Frissítve: 2014. szeptember 15.
2014. szeptember 16-án, kedden a 6-66. sz. főutak csomópontjában (Budai vám) működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor.A vezérlőgép egy munkanapra tervezett cseréjének várható befejezése aznap délután, az esetleges előre nem látható okok miatt a következő nap. A gépcsere miatt szintén sötétek lesznek a jelzőlámpák a 6. sz. főút – Szondy Gy. utcai kijelölt gyalogos-átkelőhely és a 6. sz. főút - Búzavirág utca kereszteződésekben is. A 6-66. sz. főút csomópontjában a munkálatok fél 9-kor kezdődnek, lehetőség szerint folyamatos rendőri forgalomirányítás mellett. Ezen munkálatok befejeztével a szomszédos 6. sz. főút – Buzsáki Imre u. csomópontban működő jelzőberendezés vezérlőgépének cseréje következik, várhatóan a szerdai vagy csütörtöki nap.
A munkálatok ideje alatt a csomópontokban a jelzőfejek sötétek lesznek.

Kérjük a közlekedőket a csomópontok és a gyalogos-átkelőhelyek fokozott óvatossággal történő megközelítésére!

Pécs, 2014. szeptember 15.
Tüke Busz Zrt.

Frissítve: 2014. szeptember 4.
Ezúton tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy 2014. szeptember 6-án (szombaton) a 6. sz. főút –Álmos utca – Puskin tér – Gyárvárosi iskola csomópontokban működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor.
A vezérlő gép egy munkanapra tervezett cseréjének várható befejezése szombat délután, esetleges előre nem látható okok esetén a vasárnapi nap.
A munkálatok ideje alatt a csomópontokban a jelzőfejek sötétek lesznek.
Kérjük a közlekedőket a csomópontok és a gyalogos-átkelőhelyek fokozott óvatossággal történő megközelítésére!
A Mohácsi úti csomópont 2014. augusztus 11-én történt meghibásodása miatt a rekonstrukciós munkálatok korábban kezdődnek.
A felújítás kezdete 2014. augusztus 21-én (csütörtökön, várható befejezése augusztus 25. (hétfő)

További rekonstrukciós munkálatok folytatása 2014. szeptember hónap közepe után várható.
Frissítve: 2014. augusztus 21.

A pécsi országos közúthálózaton lévő forgalomirányító jelzőberendezések rekonstrukciójának folytatásaként a 33. héten, 2014. augusztus 11-én (hétfőn) a 6. sz. főút 194+912 km szelvényében lévő ALDI csomópont (a Hengermalom utca mellett) gyalogos-átkelőhely vezérlő gépeinek cseréjére kerül sor.
Friss információink szerint a 2014. augusztus 12-ére (keddre) tervezett, a 6. sz. főút 196+110 és 196+217 km szelvényekben lévő Tudásközpont és Penny Market gyalogos-átkelőhely vezérlő gépének cseréjére 2014. augusztus 14-én (csütörtökön) kerül sor.
A rekonstrukciós munkálatok folytatása 2014. szeptember hónap közepén várható.

Pécs, 2014. augusztus 11.
Tüke Busz Zrt.

A kivitelező tervei szerint a jelzőlámpák rekonstrukciója során az egy-egy naposra tervezett munkálatok reggel nyolc óra után kezdődnek, befejezés a délutáni órákra várható. A kisebb keresztirányú forgalom miatt a kisebb csomópontok esetében rendőri forgalomirányításra nem számíthatnak a közlekedők.

Kérjük, fokozott figyelmüket és türelmüket!

Pécs, 2014. augusztus 8.
Tüke Busz Zrt.
      
A pécsi országos közúthálózaton lévő forgalomirányító jelzőberendezések rekonstrukciójának megkezdéseként a 32. héten,
2014. augusztus 4-én kezdődően a 6. sz. főút-Major utca csomópontjában végeznek jelzőlámpa korszerűsítést.
A munkálatok idején – 2-3 napon keresztül – a csomópont működésében teljes üzemszünet várható.
A kivitelezés befejeztével – várhatóan a hét második felében – a 6. sz. főút-Felsővámház utcai csomópontban történik majd munkavégzés.
A jellemzően kisebb keresztirányú forgalom miatt ezen két csomópont esetében rendőri forgalomirányítás nem történik, de a közlekedők részéről fokozottabb figyelem szükséges.
Az egyes csomópontokban várható üzemszünetről a www.tukebusz.hu oldalon folyamatos tájékoztatást teszünk közzé.

Kérjük utasainkat, hogy a jelzőlámpák rendszerének megújítása miatt előforduló esetleges kellemetlenségeket viseljék türelemmel!

Pécs, 2014. augusztus 2.
Tüke Busz Zrt.

« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv