Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Minden, amit a jelzőlámpák rekonstrukciójáról a közlekedőknek tudniuk kell


Frissítve: 2014. november 12.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt.Baranya Megyei Igazgatósága tájékoztatása szerint a 47. héten, 2014. november 17-19-ig a 6. sz. főúton a Szabadság és Rét utca csomópontokban, valamint várhatóan november 20-21-én a Bajcsy-Zsilinszky utca és Jókai utca csomópontjaiban működő jelzőlámpák rekonstrukciójának előkészítésére kerül sor.
A csomópontokban a jelzőlámpák 8 és 15 óra között sárgán villognak vagy sötétek lesznek, a reggeli és délutáni csúcsidőszakban üzemszerűen működnek. A nagy forgalmú Szabadság és Bajcsy-Zsilinszky utcai csomópontokban folyamatos rendőri irányítást biztosítanak a kivitelezők.


Frissítve: 2014. november 07.
A 46. héten, 2014. november 10-14-ig a 6. sz. főúton, a Petőfi utcai és Megyeri téri csomópontokban működő jelzőlámpák rekonstrukciójának előkészítésére kerül sor.
A csomópontokban a jelzőlámpák 8 és 15 óra között sárgán villognak vagy sötétek lesznek, a reggeli és délutáni csúcsidőszakban üzemszerűen fognak működni.
Frissítve:
2014. október 17.
2014. október 20-22-ig az 58. sz. főúton, a Siklósi út – Faiskola u., Siklósi út – Akác u., Siklósi út –Shell kút kijárata csomópontokban működő jelzőlámpák rekonstrukciójára kerül sor.
A tervezett munkálatok keretében jelzőfejeket, kábelezést és vezérlőgépet cserélnek, ezért 3 napon keresztül teljes üzemszünet várható a csomópontokban.
Frissítve: 2014. október 1.
2014. október 7-én, kedden a 6. sz. főút – Lánc utca, valamint a hozzá kapcsolódó Sport u. - Universitas u. csomópontjaiban működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor.
A vezérlőgép egy munkanapra tervezett cseréjének befejezése a délutáni órákra várható.
A gépcsere miatt a jelzőfejek sötétek lesznek.
A munkálatok fél 9-kor kezdődnek, ezen időszak alatt a 6. sz. főút - Lánc utcai csomópontban folyamatos rendőri forgalomirányítást kap a terület és az ott közlekedők.

Frissítve: 2014. szeptember 15.
2014. szeptember 16-án, kedden a 6-66. sz. főutak csomópontjában (Budai vám) működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor.A vezérlőgép egy munkanapra tervezett cseréjének várható befejezése aznap délután, az esetleges előre nem látható okok miatt a következő nap. A gépcsere miatt szintén sötétek lesznek a jelzőlámpák a 6. sz. főút – Szondy Gy. utcai kijelölt gyalogos-átkelőhely és a 6. sz. főút - Búzavirág utca kereszteződésekben is. A 6-66. sz. főút csomópontjában a munkálatok fél 9-kor kezdődnek, lehetőség szerint folyamatos rendőri forgalomirányítás mellett. Ezen munkálatok befejeztével a szomszédos 6. sz. főút – Buzsáki Imre u. csomópontban működő jelzőberendezés vezérlőgépének cseréje következik, várhatóan a szerdai vagy csütörtöki nap.
A munkálatok ideje alatt a csomópontokban a jelzőfejek sötétek lesznek.

Kérjük a közlekedőket a csomópontok és a gyalogos-átkelőhelyek fokozott óvatossággal történő megközelítésére!

Pécs, 2014. szeptember 15.
Tüke Busz Zrt.

Frissítve: 2014. szeptember 4.
Ezúton tájékoztatjuk utasainkat arról, hogy 2014. szeptember 6-án (szombaton) a 6. sz. főút –Álmos utca – Puskin tér – Gyárvárosi iskola csomópontokban működő jelzőlámpák vezérlőgépének cseréjére kerül sor.
A vezérlő gép egy munkanapra tervezett cseréjének várható befejezése szombat délután, esetleges előre nem látható okok esetén a vasárnapi nap.
A munkálatok ideje alatt a csomópontokban a jelzőfejek sötétek lesznek.
Kérjük a közlekedőket a csomópontok és a gyalogos-átkelőhelyek fokozott óvatossággal történő megközelítésére!
A Mohácsi úti csomópont 2014. augusztus 11-én történt meghibásodása miatt a rekonstrukciós munkálatok korábban kezdődnek.
A felújítás kezdete 2014. augusztus 21-én (csütörtökön, várható befejezése augusztus 25. (hétfő)

További rekonstrukciós munkálatok folytatása 2014. szeptember hónap közepe után várható.
Frissítve: 2014. augusztus 21.

A pécsi országos közúthálózaton lévő forgalomirányító jelzőberendezések rekonstrukciójának folytatásaként a 33. héten, 2014. augusztus 11-én (hétfőn) a 6. sz. főút 194+912 km szelvényében lévő ALDI csomópont (a Hengermalom utca mellett) gyalogos-átkelőhely vezérlő gépeinek cseréjére kerül sor.
Friss információink szerint a 2014. augusztus 12-ére (keddre) tervezett, a 6. sz. főút 196+110 és 196+217 km szelvényekben lévő Tudásközpont és Penny Market gyalogos-átkelőhely vezérlő gépének cseréjére 2014. augusztus 14-én (csütörtökön) kerül sor.
A rekonstrukciós munkálatok folytatása 2014. szeptember hónap közepén várható.

Pécs, 2014. augusztus 11.
Tüke Busz Zrt.

A kivitelező tervei szerint a jelzőlámpák rekonstrukciója során az egy-egy naposra tervezett munkálatok reggel nyolc óra után kezdődnek, befejezés a délutáni órákra várható. A kisebb keresztirányú forgalom miatt a kisebb csomópontok esetében rendőri forgalomirányításra nem számíthatnak a közlekedők.

Kérjük, fokozott figyelmüket és türelmüket!

Pécs, 2014. augusztus 8.
Tüke Busz Zrt.
      
A pécsi országos közúthálózaton lévő forgalomirányító jelzőberendezések rekonstrukciójának megkezdéseként a 32. héten,
2014. augusztus 4-én kezdődően a 6. sz. főút-Major utca csomópontjában végeznek jelzőlámpa korszerűsítést.
A munkálatok idején – 2-3 napon keresztül – a csomópont működésében teljes üzemszünet várható.
A kivitelezés befejeztével – várhatóan a hét második felében – a 6. sz. főút-Felsővámház utcai csomópontban történik majd munkavégzés.
A jellemzően kisebb keresztirányú forgalom miatt ezen két csomópont esetében rendőri forgalomirányítás nem történik, de a közlekedők részéről fokozottabb figyelem szükséges.
Az egyes csomópontokban várható üzemszünetről a www.tukebusz.hu oldalon folyamatos tájékoztatást teszünk közzé.

Kérjük utasainkat, hogy a jelzőlámpák rendszerének megújítása miatt előforduló esetleges kellemetlenségeket viseljék türelemmel!

Pécs, 2014. augusztus 2.
Tüke Busz Zrt.

« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv