Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Menetrendi hírek

Petőfi utcai forgalom korlátozás – frissítve!
Tájékoztatjuk utasainkat, hogy a Petőfi utca egyirányúsítása déli irányba a Kodály Zoltán utca és a Hungária utca között 2023. november 10-éig tart.
2023. november 11-12.között teljes útzár lesz a jelzett szakaszon, ezért az érintett autóbuszok az alábbiak szerint közlekednek:

2023. november 10-éig a 37-es, 46-os és a 47-es jelzésű járatok Bálics, illetve Donátus irányába a Kórház tér megálló után a Klimó György utca - Kodály Zoltán utca útvonalon közlekednek.
Kimaradó megálló: Petőfi utca.
A Főpályaudvar irányába nincs útvonalváltozás.

2023. november 10-éig az 55-ös járatok a Klinikák irányába a Haema Plasma megálló után a Rókus utca - Ifjúság útja útvonalon közlekednek.
Kimaradó megálló: Petőfi utca, Alkotmány utca.
Kertváros irányába nincs útvonalváltozás.

2023. november 10-éig a 4Y (7:06) és a 109E jelzésű járatok a Kórház tér megálló után a Klimó György utca - Kodály Zoltán utca útvonalon közlekednek.
Kimaradó megálló: Petőfi utca.


2023. november 11-12-én a 46-os és 47-es jelzésű járatok Bálics, illetve Donátus irányába a Kórház tér megálló után a Klimó György utca - Kodály Zoltán utca útvonalon közlekednek.
Kimaradó megálló: Petőfi utca.

A Főpályaudvar irányába az Alkotmány utca megálló után a Kodály Zoltán utca - Klimó György utca útvonalon közlekednek a járatok.
Kimaradó megálló: Petőfi utca.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. november 3.« vissza

Hírek

Jegyeket, bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira már a MÁV-START Zrt. országos hálózatában is!

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is.
2023. november 28.

A Tüke Busz Zrt. egyes jegyei és bérletei rövidesen a MÁV rendszerében is megvásárolhatók

Jegyeket, bérleteket tessék: a Tüke Busz Zrt. járataira rövidesen a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket!
2023. november 21.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv