Megsüllyedt útburkolatot javítanak a Magaslati úton április 23-26. között. A javítási és aszfaltozási munkák miatt a Magaslati út 33. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Gergely utca és a Szőlő utca felől is zsákutca lesz.

Április 23-án, pénteken 8.00 órától április 26-án, hétfőn 15 óráig a 33-as járatok a Főpályaudvarról 5 perccel később indulnak és csak a Pálosokig közlekednek, majd a menetrendben meghirdetett időpontban indulnak vissza a Főpályaudvarra.

Munkanapokon a Szanatóriumból 6:28-kor, 6:58-kor és 7:28-kor induló 34-es járatok hétfőn nem térnek be a Tettye, Havi-hegyi útra.
A 21:40-kor és 22:40-kor induló 34Y járatok utazási igény esetén sem térnek be a Tettye, Havi-hegyi útra.

A 32Y jelzésű járatok szintén 5 perccel később indulnak a Főpályaudvarról és a Pálosoktól a menetrend szerinti időpontban indulnak tovább.

Kimaradó megállók: Gergely utca/Szőlő utca, Tettye tér és Tettye, Havihegyi út.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tüke Busz Zrt.
2021. április 21.

Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Megkezdődik a rekonstrukció második üteme a Jurisics Miklós utcában

A Jurisics Miklós utcában folyamatban lévő gázvezeték-rekonstrukció második üteme 2021. április 26-án 8.00 órakor kezdődik, emiatt több autóbusz útvonala megváltozik.
2021. április 22.

Teljes útzár a Magaslati úton

2021. április 21.

Forgalomkorlátozás Somogyban

2021. április 21-én 9.00 és 11.30 óra között útjavítási munkálatokat végeznek a Somogy utcában, ezért teljes szélességében lezárásra kerül.
2021. április 20.

Szombattól ismét közlekedik 1-es járat 22.00 óra után

2021. április 10-étől ismét közlekednek az Uránvárosból 22.17 és 22.50 órakor induló 1-es járatok.
2021. április 10.

Sajtóközlemény

A Tüke Busz Zrt. megdöbbenve és értetlenül áll a pecsiujsag.hu portálon közzétett és azóta több hírportálon és fórumon megjelent cikk előtt, amelynek témája a társaság fizetésképtelensége és a céggel szemben indult felszámolási eljárás kezdeményezése.

A Tüke Busz Zrt. menedzsmentje határozottan cáfolja és jelen közleményében visszautasítja azt az alaptalan, a társaság jó hírnevét megsértő, üzleti partnerei, beszállítói, utazóközönsége és munkavállalói megtévesztésére alkalmas azon híresztelést, miszerint a Tüke Busz Zrt. fizetésképtelen lenne. A hírportálokon, online fórumokon és nyomtatott sajtóban megjelentekkel ellentétben a valós tények a következők:

A holland, Bus &Coach Trade BV. cég által korábban kiállított valamennyi számla pénzügyileg rendezett. Ez számlákkal és bankszámla-kivonatokkal alátámaszthatóan dokumentált.

A holland cég által követelt összeg mögött nincs kiállított számla és nem is lehet, hiszen nincs mögötte gazdasági teljesítés sem.

A követelést a cikkben megjelentekkel ellentétben soha nem ismerte el a Tüke Busz Zrt., sőt, a társaság írásban többször jelezte, hogy nincs tudomása arról, hogy az említett tartozása lenne a holland cég felé.

A Tüke Busz Zrt. hibás és késedelmes teljesítés jogcímen peres eljárást kezdeményezett a Bus&Coach Trade BV. holland céggel szemben, amely nagyságrendileg tízszer akkora összeget jelent, mint amit a holland cég jogtalanul próbál követelni a Tüke Busz Zrt.-től.

A holland cég részéről a sajtóban megjelentek rosszindulatú zavarkeltő, és minden jogi alapot nélkülöző, a Tüke Busz Zrt. hírnevét sértő eljárásnak tekinthetők, és egyértelműen alkalmasak arra, hogy számszerűsíthető károkat okozzanak a társaságnak a beszállítókkal fennálló kapcsolataiban.

A Tüke Busz Zrt. mintegy évi 6 milliárd forint költségvetésből gazdálkodó önkormányzati társaság, költségvetése stabil és kiszámítható, lejárt szállítói tartozása nincs.

A Tüke Busz Zrt. menedzsmentje kijelenti, hogy most is és a jövőben is minden jogi lépést megtesz annak érdekében, hogy a társaság jó hírneve, és gazdasági érdekei ne sérülhessenek.

Pécs, 2020. február 17.
Tüke Busz Zrt.

Pályázat vezérigazgatói munkakör betöltésére

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság
(cégjegyzékszáma: 02 10 060367, székhelye: 7634 Pécs, Nyugati ipari út 8.) vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2021. április 22.

Óvatos újranyitás – nyitnak az óvodák, a bölcsődék, az alsó tagozatos iskolások is visszamehetnek a tantermekbe

A Tüke Busz Zrt. az általános iskola alsó tagozatainak részleges tantermi oktatásának a bevezetése és az esti utasforgalom élénkülése miatt 2021. április 19-én, hétfőn menetrendi módosítást vezet be, valamint a reggeli és a délutáni csúcsidőben kismértékben növelte a járatai számát. Társaságunk továbbra is folyamatosan nyomon követi az utasforgalom alakulását és szükség esetén módosítja a menetrendet. Az április 19-étől munkanapokon a megszokottnál több tartalék autóbusz áll készenlétben és amennyiben az utasforgalom azt indokolja, a rásegítő járatok közlekednek.
2021. április 16.

Menetrendi módosítás

A Tüke Busz Zrt. a kiértékelt utasforgalmi adatok alapján 2021. április 2-a, péntektől módosítja a pécsi autóbuszok menetrendjét.
2021. április 01.

Első ajtók lezárása

Ismét lezárja az autóbuszok első ajtaját a Tüke Busz Zrt.
2021. április 01.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv