2020. december 2-án és 3-án 8.00 órától 15.00 óráig aszfaltozási munkálatokat végeznek Puskin téren.


Ezért az autóbuszok az alábbi terelőútvonalon közlekednek a Dózsa György utca irányába:

Budai Állomás – Zsolnay Vilmos út – Engel János utca – Vadász utca – Dózsa György utca forduló, majd eredeti útvonalon tovább.

Kimaradó megálló: Gyárvárosi templom (LIDL). Ideiglenes megálló: Gyárvárosi templom (Zsolnay Vilmos út).


Megértésüket köszönjük!

Tüke Busz Zrt.
2020. december 1.Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Forgalomkorlátozás a Puskin téren

2020. december 2-án és 3-án 8.00 órától 15.00 óráig aszfaltozási munkálatokat végeznek Puskin téren.
2020. december 01.

Megváltozik az autóbuszok 20 óra utáni menetrendje 2020. november 20-ától

A mért utasforgalmi adatok alapján a Tüke Busz Zrt. az esti és éjszakai járatainak menetrendjét 2020. november 20-tól, péntektől módosítja. A 20 és 21 óra közötti esti időszakban a megszokottnál ritkábban közlekednek majd a járatok. A csökkentett menetrend legfontosabb változása a kertvárosi járatokat érinti: 21 óra után már csak a 973-as jelzésű, éjszakai járatok közlekednek a déli városrészbe. A keleti és nyugati városrész fő buszvonalain a megszokottnál kevesebb járat szállítja az utasokat.
2020. november 19.

Útlezárás a Jurisics Miklós utcában

Gázszivárgás hibaelhárítási munkák miatt 2020. november 4-én 8:30-tól (előreláthatóan november 9-én üzemkezdetig) teljes szélességében lezárásra kerül a Jurisics Miklós utca a Fejér Lipót utcai kereszteződéstől északra. Ezért az érintett (31, 32, 32Y, 34Y, 35Y, 36, 932) járatok terelőútvonalon közlekednek.
2020. november 03.

Mindenszentek közlekedési rendje

Mindenszentek és halottak napján – a várhatóan növekvő utasforgalom miatt – 2020. október 31-én és november 1-jén a Pécsi Köztemetőt érintő járatainkat az alábbiak szerint közlekedtetjük:
2020. október 29.

Hírek

Tájékoztató a Baranya Megyei Kormányhivatal által jóváhagyott járatsűrítési tervről
A 2020. november 4. napján hatályba lépett, a veszélyhelyzet idején alkalmazandó tovább védelmi intézkedésekről szóló 479/2020 (XI.3.) kormányrendelet 6. § (1)-(2) bekezdései szerinti járatsűrítési tervet a Tüke Busz Zrt. határidőre megküldte a Kormányhivatal részére. A Tüke Busz Zrt. járatsűrítési tervét a Kományhivatal 2020. november 11-én jóváhagyta.

A veszélyhelyzet idején a védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI.10) kormányrendelet (484/2020.XI.10, valamint a veszélyhelyzet ideje alatt az egészségügyi dolgozók és a koronavírus világjárvány elleni védekezésben közreműködő orvos-, egészségtudományi képzésben részt vevő hallgatók közforgalmú személyszállítási utazási kedvezményével kapcsolatban megjelent 486/2020.(XI.10.) kormányrendelet hatására az utasforgalom visszaesésével kell számolni.

Egy járaton már a rendeletet megelőzően is történt sűrítés, melyet a Tüke Busz Zrt. továbbra is fenntart. Az uránvárosi autóbusz pályaudvarról egyes járatok esetében további tartalék járművek vezénylésére is sor kerül, ezek az autóbuszok rásegítő járatként - elsősorban a 2-es és 4-es autóbuszok vonalán - az utasforgalom függvényében kerülnek indításra.

Társaságunk 15 járműre szerelt utasszámláló kamera segítségével gyűjt adatokat a járművek kihasználtságáról. Az utasszámok alapján a jelenleg érvényben lévő őszi menetrendhez képest az utazási igényekre is figyelemmel nem indokolt további járatbővítést tartalmazó menetrendet bevezetni. A kormányzati intézkedések alapján a járatok kihasználtságának csökkentésére lehet számítani.

A nagyobb munkáltatók irányába a már korábban bevezetett járatsűrítést fenntartjuk, illetve vizsgáljuk a nagyobb foglalkoztatók felé közlekedő járatainkat, s amennyiben a járatok utasszáma indokolja, kapacitásbővítéssel növeljük az indított járatok számát.

Fentieken túl a Tüke Busz Zrt. egyeztetéseket kezdeményezett a PTE Klinikai Központjával. Az utazási igényeket követő felmérés alapján szükség szerint társaságunk újra elindítja dedikált „Egészségügyi Dolgozói Járatát” a jelenlegi menetrenden felüli járatként.

Azok a munkavállalók, akik este 8 óra után indulnak otthonukba a munkahelyükről vagy munkájuk este 8 óra után kezdődik, a Tüke Busz Zrt. járataival továbbra is a megszokott menetrend szerint utazhatnak. Amennyiben indokolt, a Tüke Busz Zrt. az utasforgalom függvényében módosítja menetrendjét, melyről azt megelőzően tájékoztatást ad. A menetrenddel kapcsolatos változásokkal kapcsolatosan kérjük, hogy kövessék a honlapunkon megjelenő információkat!
Pécs, 2020. november 13.
Tüke Busz Zrt.


« vissza

Hírek

Újraindult az Egészségügyi Dolgozói Járat

A járatok Kertváros és a PTE Klinikai Központ Koronavírus Ellátó Központ (Kórház tér megálló), illetve a Janus Pannonius Klinikai Tömb (Klinikák megálló) között, a korábban megszokottnál sűrűbben közlekednek, és menetrendjük a reggel 6 és 7, valamint a délután 18 és 19 órai műszakváltáshoz igazodik.
2020. november 25.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv