Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tájékoztató az október 23-a és az őszi szünet közlekedési rendjéről
Az őszi szünet idejére változik a pécsi autóbuszok menetrendje, október 23-án a munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok.


Nemzeti ünnepünkön, 2021. október 23-án, szombaton, az autóbuszok a munkaszüneti (vasárnapi) menetrend szerint közlekednek. Ezen a napon a bérletpénztárak és az ügyfélszolgálati iroda zárva tartanak. Menetjegy elővételben a társaság pályaudvarain a forgalmi irodákban, viszonteladói partnereinknél vagy mobilapplikációban vásárolható. Az autóbuszvezetőknél felszállást követően gépkocsivezetői menetjegy váltására is van lehetőség.

Az őszi szünet ideje alatt, 2021. október 25-étől 29-éig, hétfőtől péntekig az autóbuszok a tanszünetes menetrend szerint közlekednek. A tanintézményekben elrendelt őszi szünet miatt várhatóan kevesebben veszik igénybe a közösségi közlekedést, így a tanszünet idejére módosított menetrend igazodik az utazási igényekhez.
Ez azt jelenti, hogy az autóbuszok reggel 6:30 és 8 óra között, valamint délután 13:00 és 17:30 között a szeptemberi tanévkezdést megelőző, azaz a nyári menetrend szerint közlekednek.
A 6:30 előtti, a délelőtti, a késődélutáni-esti és éjszakai időszakban az autóbuszok menetrendje nem változik.


A részletes menetrend a www.tukebusz.hu oldalon, az applikációban valamint a megállóhelyi tájékoztató táblákon érhető el.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. október 21.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv