Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tanuló Város Fesztiválon a Tüke Busz Zrt.
A Tüke Busz Zrt. az V. Tanuló Város Fesztiválon

Ötödik alkalommal rendezi meg Pécs a megismerés és a tanulás egyedi megnyilvánulási lehetőségének teret adó Tanuló Város Fesztivált. A Tüke Busz Zrt. e program keretén belül a toleráns, egymásra odafigyelő, udvarias és kulturált közösségi közlekedés jegyében szólítja meg a Fesztivál iránt érdeklődő közönséget.
A társaság népszerű és aktív szereplője a pécsi Tanulófesztiváloknak, ebben az évben a társadalmi szerepvállalás jegyében kialakított programjával lesz jelen a rendezvényen. A felfedezés öröme siker és eredmény annak is, aki új ismeretre tesz szert, és fontos a szervezet számára is, hiszen a fesztivál adta keretek és helyszín más módon ad lehetőséget a „tanulásra”, megismerésre. Ezen a fórumon lehetőség van arra, hogy a Tüke Busz Zrt. a szervezők alapgondolatát megvalósítva színes, érdekes, és ötletes megoldásokkal kapcsolódjon tevékenységével, szakmai programjával a fesztivál üzenetéhez.
E gondolatok jegyében vár a Tüke Busz Zrt. minden kedves „tanulófesztiválozót” 2021. szeptember 24-én, de. 9.00-13.00 között a Széchenyi térre.
A környezet, a település és a közösség kapcsolata gondolatok jegyében játékos „tanulásra”, invitálunk minden kedves érdeklődőt. Keressük Krisztiánt és Alexandrát játékunkban kevésbé ismert pécsi autóbuszmegállók nyomába eredhetnek velünk a vaktérképes kereső segítségével. A Szerencsekerék játékban a társaság szolgáltatásával, működésével, tevékenységével összefüggésben szerezhetnek új ismereteket a fesztiválra érkezők.Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. szeptember 23.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv