Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Téli időszakra készíti fel autóbuszait a Tüke Busz Zrt.
Még szeptemberben megkezdte az autóbuszok téli időszakra történő felkészítését a Tüke Busz Zrt. A korábbi évek műszaki üzemviteli gyakorlata alapján, meghatározott technológiai eljárás mentén valamennyi autóbuszt a téli időjárási viszonyoknak megfelelő közlekedésre készítenek fel a Tüke Busz Zrt. munkatársai.
Tervezetten és ütemezett rendben folyik az autóbuszok levegő-és hűtőrendszerének átvizsgálása, valamint az akkumulátorok, a fűtőkészülékek ellenőrzése és szükség szerinti javítása.
A járművek hajtott tengelyeire téli mintázatú és szerkezetű gumiabroncsok kerülnek, és a fűtőkészülékek ellenőrzése és próbajáratása is megtörténik.
Az éjszakai fertőtlenítő takarítás mellett napközben az autóbusz állomásokon a járművek utasterének tisztántartásával megbízott vállalkozó a korábbiakban elrendelt takarítási feladatokon kívül az utasok által hozzáférhető, érintett felületeket (kapaszkodók, korlátok, fogantyúk, ülések textil borításán kívüli felületei) is vegyszeresen fertőtleníti.

A közlekedési társaság továbbra is arra kéri utasait, hogy láz és meghűléses tünetek esetén ne vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket, mindannyiunk közös érdekében pedig tartsák be a közegészségügyi előírásokat és ajánlásokat.

Tüke Busz Zrt.
2020. november 16.

« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv