Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Téli időszakra készíti fel autóbuszait a Tüke Busz Zrt.
Még szeptemberben megkezdte az autóbuszok téli időszakra történő felkészítését a Tüke Busz Zrt. A korábbi évek műszaki üzemviteli gyakorlata alapján, meghatározott technológiai eljárás mentén valamennyi autóbuszt a téli időjárási viszonyoknak megfelelő közlekedésre készítenek fel a Tüke Busz Zrt. munkatársai.
Tervezetten és ütemezett rendben folyik az autóbuszok levegő-és hűtőrendszerének átvizsgálása, valamint az akkumulátorok, a fűtőkészülékek ellenőrzése és szükség szerinti javítása.
A járművek hajtott tengelyeire téli mintázatú és szerkezetű gumiabroncsok kerülnek, és a fűtőkészülékek ellenőrzése és próbajáratása is megtörténik.
Az éjszakai fertőtlenítő takarítás mellett napközben az autóbusz állomásokon a járművek utasterének tisztántartásával megbízott vállalkozó a korábbiakban elrendelt takarítási feladatokon kívül az utasok által hozzáférhető, érintett felületeket (kapaszkodók, korlátok, fogantyúk, ülések textil borításán kívüli felületei) is vegyszeresen fertőtleníti.

A közlekedési társaság továbbra is arra kéri utasait, hogy láz és meghűléses tünetek esetén ne vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket, mindannyiunk közös érdekében pedig tartsák be a közegészségügyi előírásokat és ajánlásokat.

Tüke Busz Zrt.
2020. november 16.

« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv