Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Menetrendi hírek

Teljes útzár a Gesztenyés utcában 2023. február 20-án, hétfőn

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja utasait, hogy teljes útzár mellett földkábeles karbantartást végez az E.ON a Gesztenyés utcában 2023. február 20-án, hétfőn 8.00-17.00 óra között, ezért az érintett 4-es, 27-es, 40-es és 140-es jelzésű autóbuszok egyik irányba sem érintik a Bazsó, a Gesztenyés és az Ezeréves elnevezésű megállókat, illetve a Belváros felé (27-es és 40-es járatok) a Kórház elnevezésű megállót.

Az autóbuszok a Gesztenyés irányú Kórház megálló után a Pécsbányatelepi út - Kórház utca - Széchenyi-akna útvonalon közlekednek. Széchenyi-aknáról az adott járat menetrendi időpontjában indulnak vissza a Belváros felé (27-es, 40-es), illetve a 4-es járatok a Kórház megálló indulási időpontjában indulnak vissza Hősök-tere irányába.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. február 16.« vissza

Hírek

Jegyeket, bérleteket a Tüke Busz Zrt. járataira már a MÁV-START Zrt. országos hálózatában is!

Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is.
2023. november 28.

A Tüke Busz Zrt. egyes jegyei és bérletei rövidesen a MÁV rendszerében is megvásárolhatók

Jegyeket, bérleteket tessék: a Tüke Busz Zrt. járataira rövidesen a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket!
2023. november 21.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv