Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tüke Busz Zrt. a városi gyereknapon


Hetedik alakalommal vesz részt a Tüke Busz Zrt. a városi gyermeknapon. Május 25-én, 9.00-17.00 óra között sok játékkal és élménnyel várjuk a gyerekeket, szülőket, testvéreket, nagyszülőket!

Felejthetetlen élményeket, vidámságot, jókedvet és sok humort, játékos feladatokat kínál a városi gyereknapon a Tüke Busz Zrt. Mesebusz programunk mellett Keressük Krisztiánt és Alexandrát játékunkban vaktérképen keressük a legfurcsább elnevezésű és hangzású pécsi buszmegállókat. Hogy megállnak-e a pécsi helyi járatú buszok a Kőbánya, az M utca, a Kálinger, a Krisztián vagy éppen az Ördögárok elnevezési buszmegállóban, ez játékunkból kiderül. Óriás kocka puzzle kirakóval és Szerencse(busz)kerék játékkal készülünk, amelyben társaságunk mindennapjairól állítottunk össze érdekes kérdéseket, s a lehetséges válaszok sem nélkülözik a humort és a viccet. Gyereknap természetesen nincs meglepetések nélkül, így minden, standunkhoz látogató kedves Érdeklődő buszvezetőink "szemén keresztül" is bepillantást nyerhet a mindennapjainkba: mit látnak kollégáink vezetés során a tükrökben, milyen információkkal szolgál a műszerfal és a buszvezető székében ülve mennyire más (lehet) a vezetés élménye. Meglepetésekkel és kedves ajándékokkal is készülünk a gyereknapon.
Autóbuszaink viszonylatjelző tábláin a holnapi és naptár szerinti, vasárnapi gyereknapon is kedves kijelzőképpel köszöntünk valamennyi kisgyermeket a gyermeknap alkalmából.
Tartsanak velünk május 25-én a városi gyereknapon, szeretettel várunk minden kedves Érdeklődőt!

« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv