Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Augusztus végétől érvényesek a szeptember havi bérletek a Tüke Busz Zrt. járatain
A szeptemberi iskolakezdés zavartalan biztosítása és megkönnyítése érdekében -   a Volán és a MÁV gyakorlatához hasonlóan - a Tüke Busz Zrt. a 2019. szeptember hónapra érvényes valamennyi, összvonalas típusú bérletet a helyi autóbuszjáratokon 2019. augusztus 28-án üzemkezdettől elfogadja. A Tüke Busz Zrt. díjszabási tájékoztatójában szereplő összvonalas havi bérlet, a kisgyermekes és szociális bérlet, a polgárőr bérlet, a közfoglalkoztatottak 30 napos bérlete, a mentős bérlet, a tanuló/nyugdíjas bérlet valamint a szeptember I. félhavi bérletek íly módon 2019. augusztus 28-ától utazásra felhasználhatók és érvényesek.

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2019. augusztus 27.


« vissza

Hírek

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv