Főoldal
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Sajtóközlemény - Ügyfélszolgálat és bérletpénztár nyitvatartásáról

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja utasait, hogy a társaság ügyfélszolgálati irodájának félfogadási rendje átmenetileg és visszavonásig az alábbiak szerint módosul:

2020. március 18. napjától az ügyfélszolgálati irodában a személyes ügyintézés szünetel, ezt követően az észrevételeket és jelzéseket kizárólag telefonon és elektronikus levél útján lehet a Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálata felé továbbítani. A társaság a pótdíjfizetéssel kapcsolatos ügyekben a fizetési határidőket automatikusan 30 naptári nappal meghosszabbítja.

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati iroda (Millennium Üzletház 7621 Pécs, Rákóczi út 60.)

Ügyfélfogadási idő:

2020. március 18-ától: (hétfő – csütörtöki munkanapokon)
kizárólag telefonon (8.00 – 15.00 között) és elektronikus levél útján,
pénteki munkanapokon: kizárólag telefonon (8.00 – 12.30 között) és elektronikus levél útján

Ügyfélszolgálati iroda telefonszáma a jelezett hivatali időben: +36/72-510-992
Ügyfélszolgálati iroda e-mail elérhetősége: ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
Diszpécserszolgálat telefonszáma: +36 72 224-654 (0-24 órás menetrendi információ)

A 2020. április hónapra érvényes bérletek árusítását a megszokottnál korábban kezdi meg a Tüke Busz Zrt. Annak érdekében, hogy a bérletezési időszakban előforduló zsúfoltságot elkerüljük, 2020. március 23. napjától 2020. április 7. napjáig három, állandó jelleggel nyitva tartó bérletpénztárban és további két kisebb pénztárban is lehetőség van a 2020. április hónapra érvényes bérletek megváltására, menetjegyek és értékcikkek vásárlására.

Az állandó üzemelésű bérletpénztárak nyitva tartása 2020. március 19-étől az alábbiak szerint változik:

Millennium Üzletház (7621 Pécs, Rákóczi út 60.)
hétfőtől-péntekig : 7.00-15.00 óráig (az üzletház bezárása miatt)

Távolsági autóbusz-állomás (7622 Pécs, Nagy Lajos király u. 20.)
hétfőtől-szombatig: 7.00- 17.00 óráig

7632 Pécs, Csontváry utca 10.
hétfőtől-szombatig: 7.00-17.00 óráig (vasárnapi nyitva tartás visszavonásig szünetel)

2020. március 23-ától 2020. április 7. napjáig további két bérletpénztárunk az alábbiak szerint üzemel:

Uránváros, autóbusz-állomás (7634 Pécs, Páfrány u. 4.)
hétfőtől-szombatig: 7.00 – 17.00 óráig

Budai autóbusz-állomás (7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 118.)
hétfőtől-szombatig: 7.00 – 17.00 óráig

A Társaság felhívja Utasai figyelmét, hogy az ügyfélterekben kizárólag csak annyi vásárló tartózkodhat egyszerre, ahány ablakban zajlik az értékesítési tevékenység. Azt kérjük a pécsi polgároktól, hogy kültéren 2 méteres távolságot tartsanak egymástól sorban álláskor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2020. március 17.

Vezérigazgatói álláspályázat

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2022. június 17.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv