Megsüllyedt útburkolatot javítanak a Magaslati úton április 23-26. között. A javítási és aszfaltozási munkák miatt a Magaslati út 33. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Gergely utca és a Szőlő utca felől is zsákutca lesz.

Április 23-án, pénteken 8.00 órától április 26-án, hétfőn 15 óráig a 33-as járatok a Főpályaudvarról 5 perccel később indulnak és csak a Pálosokig közlekednek, majd a menetrendben meghirdetett időpontban indulnak vissza a Főpályaudvarra.

Munkanapokon a Szanatóriumból 6:28-kor, 6:58-kor és 7:28-kor induló 34-es járatok hétfőn nem térnek be a Tettye, Havi-hegyi útra.
A 21:40-kor és 22:40-kor induló 34Y járatok utazási igény esetén sem térnek be a Tettye, Havi-hegyi útra.

A 32Y jelzésű járatok szintén 5 perccel később indulnak a Főpályaudvarról és a Pálosoktól a menetrend szerinti időpontban indulnak tovább.

Kimaradó megállók: Gergely utca/Szőlő utca, Tettye tér és Tettye, Havihegyi út.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tüke Busz Zrt.
2021. április 21.

Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy
Szolgáltatások
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Forgalmi hírek

Megkezdődik a rekonstrukció második üteme a Jurisics Miklós utcában

A Jurisics Miklós utcában folyamatban lévő gázvezeték-rekonstrukció második üteme 2021. április 26-án 8.00 órakor kezdődik, emiatt több autóbusz útvonala megváltozik.
2021. április 22.

Teljes útzár a Magaslati úton

2021. április 21.

Forgalomkorlátozás Somogyban

2021. április 21-én 9.00 és 11.30 óra között útjavítási munkálatokat végeznek a Somogy utcában, ezért teljes szélességében lezárásra kerül.
2021. április 20.

Szombattól ismét közlekedik 1-es járat 22.00 óra után

2021. április 10-étől ismét közlekednek az Uránvárosból 22.17 és 22.50 órakor induló 1-es járatok.
2021. április 10.

Sajtóközlemény - Ügyfélszolgálat és bérletpénztár nyitvatartásáról

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja utasait, hogy a társaság ügyfélszolgálati irodájának félfogadási rendje átmenetileg és visszavonásig az alábbiak szerint módosul:

2020. március 18. napjától az ügyfélszolgálati irodában a személyes ügyintézés szünetel, ezt követően az észrevételeket és jelzéseket kizárólag telefonon és elektronikus levél útján lehet a Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálata felé továbbítani. A társaság a pótdíjfizetéssel kapcsolatos ügyekben a fizetési határidőket automatikusan 30 naptári nappal meghosszabbítja.

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati iroda (Millennium Üzletház 7621 Pécs, Rákóczi út 60.)

Ügyfélfogadási idő:

2020. március 18-ától: (hétfő – csütörtöki munkanapokon)
kizárólag telefonon (8.00 – 15.00 között) és elektronikus levél útján,
pénteki munkanapokon: kizárólag telefonon (8.00 – 12.30 között) és elektronikus levél útján

Ügyfélszolgálati iroda telefonszáma a jelezett hivatali időben: +36/72-510-992
Ügyfélszolgálati iroda e-mail elérhetősége: ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
Diszpécserszolgálat telefonszáma: +36 72 224-654 (0-24 órás menetrendi információ)

A 2020. április hónapra érvényes bérletek árusítását a megszokottnál korábban kezdi meg a Tüke Busz Zrt. Annak érdekében, hogy a bérletezési időszakban előforduló zsúfoltságot elkerüljük, 2020. március 23. napjától 2020. április 7. napjáig három, állandó jelleggel nyitva tartó bérletpénztárban és további két kisebb pénztárban is lehetőség van a 2020. április hónapra érvényes bérletek megváltására, menetjegyek és értékcikkek vásárlására.

Az állandó üzemelésű bérletpénztárak nyitva tartása 2020. március 19-étől az alábbiak szerint változik:

Millennium Üzletház (7621 Pécs, Rákóczi út 60.)
hétfőtől-péntekig : 7.00-15.00 óráig (az üzletház bezárása miatt)

Távolsági autóbusz-állomás (7622 Pécs, Nagy Lajos király u. 20.)
hétfőtől-szombatig: 7.00- 17.00 óráig

7632 Pécs, Csontváry utca 10.
hétfőtől-szombatig: 7.00-17.00 óráig (vasárnapi nyitva tartás visszavonásig szünetel)

2020. március 23-ától 2020. április 7. napjáig további két bérletpénztárunk az alábbiak szerint üzemel:

Uránváros, autóbusz-állomás (7634 Pécs, Páfrány u. 4.)
hétfőtől-szombatig: 7.00 – 17.00 óráig

Budai autóbusz-állomás (7630 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 118.)
hétfőtől-szombatig: 7.00 – 17.00 óráig

A Társaság felhívja Utasai figyelmét, hogy az ügyfélterekben kizárólag csak annyi vásárló tartózkodhat egyszerre, ahány ablakban zajlik az értékesítési tevékenység. Azt kérjük a pécsi polgároktól, hogy kültéren 2 méteres távolságot tartsanak egymástól sorban álláskor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük! Vigyázzunk egymásra!

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2020. március 17.

Pályázat vezérigazgatói munkakör betöltésére

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Tüke Busz Közösségi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság
(cégjegyzékszáma: 02 10 060367, székhelye: 7634 Pécs, Nyugati ipari út 8.) vezérigazgatói munkakörének betöltésére.
2021. április 22.

Óvatos újranyitás – nyitnak az óvodák, a bölcsődék, az alsó tagozatos iskolások is visszamehetnek a tantermekbe

A Tüke Busz Zrt. az általános iskola alsó tagozatainak részleges tantermi oktatásának a bevezetése és az esti utasforgalom élénkülése miatt 2021. április 19-én, hétfőn menetrendi módosítást vezet be, valamint a reggeli és a délutáni csúcsidőben kismértékben növelte a járatai számát. Társaságunk továbbra is folyamatosan nyomon követi az utasforgalom alakulását és szükség esetén módosítja a menetrendet. Az április 19-étől munkanapokon a megszokottnál több tartalék autóbusz áll készenlétben és amennyiben az utasforgalom azt indokolja, a rásegítő járatok közlekednek.
2021. április 16.

Menetrendi módosítás

A Tüke Busz Zrt. a kiértékelt utasforgalmi adatok alapján 2021. április 2-a, péntektől módosítja a pécsi autóbuszok menetrendjét.
2021. április 01.

Első ajtók lezárása

Ismét lezárja az autóbuszok első ajtaját a Tüke Busz Zrt.
2021. április 01.

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv