Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Menetrendi hírek

A Pláza csomópont korlátozása április 2-től, módosul a 30Y-os, az 1-es és az 55-ös járatok útvonala

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy állami viziközmű-fejlesztési munkák miatt a Megyeri út Pláza csomópontban a forgalomkorlátozás új szakaszában változik a 30Y-os, az 1-es és az 55-ös járatok útvonala.
A Pláza csomópont forgalomkorlátozása 2024. április 2-től (keddtől):

A 30Y jelzésű autóbuszok útvonala Kertvárosból a Főpályaudvar – Klinikák irányába nem változik. A járatok a Klinikáktól Kertváros irányába a Körber Hungária megálló után a Lőtér utca – Keszüi út útvonalon közlekednek.
Kimaradó megálló: Vásártér, Nagy Imre út
A terelőúton megálló: Bogár utca

Az 1-es és az 55-ös járatok Kertváros irányába a Megyeri úti Aldi mellett kialakított ideiglenes megállóban állnak meg, majd a Vásártér utca – 57-es út útvonalon közlekednek a Lahti utcai megállóig. A Krisztina tértől az útvonal a Várkonyi Nándor utcáig változatlan.
Uránváros, illetve a Klinikák irányába a Várkonyi Nándor utca megálló után továbbra is az 57-es úton keresztül közlekednek a járatok a Vásártér megálló felé, ezért a Lahti utca és a Bogár utca elnevezésű megállók kimaradnak.


Megértésüket és türelmüket köszönjük!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2024. március 27.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv