Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

A Tüke Busz Zrt. az elégséges menetrendi szolgáltatás biztosítására törekszik a sztrájk idején

Társaságunk a törvényi kötelezettségeknek eleget téve közzétette az elégséges szolgáltatást biztosító menetrendet január 28. és 29. napokra tervezett autóbusz-vezetői sztrájk idejére. A sztrájkkal érintett napokon is prioritásként kezeljük a város ipari parkjaiban működő, illetve a kiemelt foglalkoztatók dolgozóinak a műszakváltásokhoz igazodó munkába-és hazajutását. Törekszünk arra, hogy a pécsiek minden lehetséges felületen pontos információkat és tájékoztatást kapjanak az elégséges menetrendi szolgáltatásról.


A kiemelt munkáltatókat és az ipari parkokat érintő járatok közül a 20-as, 21-es, 121-es járatunk (Hőerőmű – Finn utca ipari park), a régi Kertvárost érintően a 30Y-os járatok, a déli ipari park esetében az 51-es és 52-es járatok, illetve a nyugati városrész ipari létesítményeit érintő 25-29-es járatok lehetőség szerint minden esetben közlekedni fognak.

A mai napon, január 28-án, vasárnap a normál menetrendben 1171 járat közlekedne. A sztrájkmenetrendben 1161 járat indításával (a normál menetrendhez képest összesen 10 járattal kevesebbel) biztosítható az elégséges szolgáltatás.

A holnapi napon, január 29-én, hétfőn a normál menetrend szerint 1884 járat indulna, a sztrájkmenetrendhez képest 1363 járat indításával (a normál menetrendhez képest összesen 521 járattal kevesebbel) lehet biztosítani az elégséges szolgáltatást.

Kiemelt célunk, hogy a pécsieket minden lehetséges felületen pontos információkkal lássuk el a sztrájk ideje alatt elérhető szolgáltatásról. Kérjük utasainkat, hogy utazásuk előtt feltétlenül érdeklődjenek a járatok indulásáról az alábbi fórumokon, felületeken:


* Minden autóbusz-megállóba figyelemfelhívó tájékoztatást helyeztünk ki, amelyen az ügyfélszolgálat telefonszámát (hívható: hétfőtől péntekig 72-510-992), a diszpécserszolgálat telefonszámát (hívható: a 72/224-654-es számon) és a weboldalunk címét is feltüntettük.

* A részletes sztrájkmenetrendet közzétettük a Tüke Busz Zrt. honlapján (www.tukebusz.hu) és a társaság Facebook oldalán egyaránt,

* továbbá a Google térképalkalmazás útvonaltervezőjét is frissítettük a sztrájkmenetrenddel és figyelemfelhívással, így azok is pontosan meg tudják tervezni utazásukat, akik ezt az alkalmazást használják.

Köszönjük utasaink türelmét és megértését!


Tüke Busz Zrt.
2024. január 28.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv