Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

A járványügyi szabályok betartása a munkánkat segíti - köszönet utasainknak!
A biztonságos utazás közös érdekünk, ám ez a kifejezés 2020 márciusa óta mindannyiunk számára új értelmet nyert. A Tüke Busz Zrt. a koronavírus járvány ideje alatt - immár második éve - a szolgáltatásban is a védekezésre fókuszál, hiszen az egészség védelme utazás közben legalább annyira fontos, mint a közlekedési szabályok betartása. A Tüke Busz Zrt. hangsúlyozza, hogy a pécsi közösségi közlekedésben a szolgáltatást igénybe vevő utasok alkalmazkodtak és megértették a koronavírus járvány idején bevezetett szolgáltatói intézkedéseket, amellyel nagymértékben segítették és segítik ma is a társaság munkáját.
Köszönjük utasaink türelmét, kitartását és együttműködését, hogy a járványveszély ideje alatt a maszkviseléssel együtt járó kényelmetlenebb, kevésbé komfortos utazási időszakban is betartják a járványügyi előírásokat, szabályokat.
Szolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy a pécsi autóbuszokon történő utazás továbbra is biztonságos, a vírusveszély idején is megbízható közösségi közlekedési szolgáltatást jelentsen mindenki számára.


Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. február 15.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv