Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

A közelgő adventi időszakban is válasszuk a tanintézeti osztályjegyet!

A közelgő adventi időszakban mind több oktatási intézmény szervez közösség és csapatépítő programokat, adventi, karácsonyi rendezvényeket, melyekre csoportos utazás esetén tanintézeti osztályjeggyel is érdemes elindulni.
Mindezekhez kínál hatékony és költségtakarékos utazási lehetőséget a Tüke Busz Zrt: a tanintézeti osztályjegyet a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények tudják igénybe venni, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez.
A város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák könnyen és egyszerűen igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely 2920 Ft-os áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja.
A tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelnie a nevelési-oktatási intézményeknek. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az ugyfelszolgalat@tukebusz.hu e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet igényelni.
A megrendelő űrlap a társaság honlapján is elérhető.
   
Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben.
A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06:30 és 08:30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.
   
További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:
   
Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat
cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.
ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
telefon: +36-72-510-992
   
A Tüke Busz Zrt. számít az oktatási intézmények tapasztalataira, észrevételeire, véleményére a tanintézeti osztályjegy felhasználásával kapcsolatban, hiszen ezek a javaslatok a csoportos utazási jegy igénybevételével kapcsolatos szolgáltatás fejlesztését segíthetik.
   
   
Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. november 24.
   
   


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv