Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

A sztrájk idején is számíthatnak az elégséges szolgáltatásra a pécsiek

Közzétettük az elégséges szolgáltatást biztosító menetrendet a január 28. és 29. napokra tervezett autóbusz-vezetői sztrájk idejére. Ezzel törvényi kötelezettségünknek eleget tettünk. A sztrájkkal érintett napokon is prioritásként kezeljük a város ipari parkjaiban működő, illetve a kiemelt foglalkoztatók dolgozóinak a műszakváltásokhoz igazodó munkába- és hazajutását. Törekszünk arra, hogy a pécsieket minden lehetséges felületen pontos információkkal lássuk el ebben a két napban is.

A kiemelt munkáltatókat és az ipari parkokat érintő járatok közül a 20-as, 21-es, 121-es járatok (Hőerőmű – Finn utca ipari park), a régi kertvárost érintően a 30Y-os járatok, a déli ipari park esetében az 51-és 52-es járatok, illetve a nyugati városrész ipari létesítményeit érintő 25-29-es járatok a műszakváltásokhoz igazodóan lehetőség szerint minden esetben közlekedni fognak.

Január 28-án vasárnap a normál menetrendben 1171 járat közlekedne. A sztrájkmenetrendben e járatok 99,1 %-a, vagyis 1161 járat indításával (a normál menetrendhez képest összesen 10 járattal kevesebbel) biztosítható az elégséges szolgáltatás.

Január 29-én, hétfőn a normál menetrend szerint 1884 járat indulna, a sztrájkmenetrendben e járatok 72,3%-a, vagyis 1363 járat indításával (a normál menetrendhez képest összesen 521 járattal kevesebbel) biztosítható az elégséges szolgáltatás.

Kiemelt célunk, hogy a pécsieket minden lehetséges felületen pontos információkkal lássuk el. Ennek érdekében:

* minden buszmegállóba figyelemfelhívó tájékoztatást helyeztünk ki, amelyen az ügyfélszolgálat telefonszámát (hívható: hétfőtől-péntekig 72/510-992), a diszpécserszolgálat telefonszámát (hívható: a 72/224-654-es számon) és a weboldalunk címét is feltüntettük;
* a sztrájkmenetrendet közzétettük a Tüke Busz Zrt. honlapján, a tukebusz.hu-n és a társaság Facebook-oldalán egyaránt,
* továbbá a Google térképalkalmazás útvonaltervezőjét is frissítettük a sztrájkmenetrenddel és figyelemfelhívással, így azok is pontosan meg tudják tervezni utazásukat, akik ezt az alkalmazást használják.

Köszönjük utasaink türelmét és megértését!

Tüke Busz Zrt.
2024. január 26.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv