Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Amikor a sorban állás nem szükséges: váltsuk meg márciusi bérletünket a MÁV JÉ rendszerében!
Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat. A MÁV-START Zrt. Jegyértékesítési rendszere (JÉ) már meglévő, országos lefedettséggel rendelkező rendszer, amelyhez a Tüke Busz Zrt. 7 díjtermékével csatlakozott 2023. decemberében. A MÁV applikáció jelenleg 1,9 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, és ez a szám folyamatosan növekszik. Az online értékesítés applikáción keresztül zajlik, így az utasok számos szolgáltatást könnyebben és gyorsabban tudnak igénybe venni.
A Tüke Busz Zrt. járataira érvényes március havi bérletek értékesítése hagyományosan a hónap végén (február 29-én) indul a társaság menetjegy- és bérletpénztáraiban. A MÁV JÉ rendszerében, 3 értékesítési csatornán (MÁV jegypénztárakban, a MÁV menetjegykiadó automatákból és a MÁV app elektronikus felületén) az alábbi 7 díjtermék (közöttük március hónapra érvényes bérletek) akár otthonról is, kényelmesen, gyorsan megvásárolható, és valamennyi járaton korlátlan számban igénybe vehető utazásra jogosít az alábbi időszakokban:

* 24 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 24 órán át
* 72 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 72 órán át
* 7 napos jegy: a rajta feltüntetett első nap 0:00 órájától az azt követő 7. nap 04:00 órájáig
* 30 napos bérlet: a bérleten feltüntetett – tetszőleges – időponttól 30 napon át, illetve az azt követő napon 04:00 óráig
* Összvonalas bérlet: a naptári hónap 0:00 órától az adott időszakot követő hónap 5-én, 24:00 óráig
* Tanuló havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig
* Nyugdíjas havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig

A Tüke Busz Zrt. a MÁV értékesítési rendszerében elérhető díjtermékek körét fokozatosan és folyamatosan tervezi bővíteni annak érdekében, hogy az utasok sorban állás nélkül, gyorsan, kényelmesen, mindössze néhány kattintással meg tudják váltani a pécsi közösségi közlekedés járataira érvényes menetjegyeket és bérleteket.

A Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvései e fejlesztésekkel messze nem érnek véget: a közlekedési társaság azt tervezi, hogy rövidesen Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-nél és viszonteladói partnereinél is bővíti a pécsi autóbuszok igénybevételéhez szükséges, utazásra jogosító díjtermékek körét (itt jelenleg a mobiljegy, azaz elektronikus vonaljegy vásárlása lehetséges.)

A Tüke Busz Zrt. szakemberei jelenleg a fejlesztések bevezetéséhez szükséges technikai, pénzügyi és jogi háttér részleteinek kidolgozását végzik, annak érdekében, hogy 2024. I. félévében a társaság további díjtermékei is digitálisan, országos platformon elérhetők legyenek az utazóközönség számára.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2024. február 21.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv