Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Átmenetileg változik a bérletek visszaváltásának módja


Sajtóközlemény

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a kialakult veszélyhelyzet következtében az Ügyfélszolgálat zárva tartásának időtartama alatt, a helyi közösségi közlekedés járműveire megvásárolt bérletek visszaváltásának módja az alábbiak szerint változik:
Átmenetileg, a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat zárva tartásáig megszűnik a bérletszelvények készpénzben történő visszaváltásának lehetősége, a kifizetés banki vagy postai utalás formájában lehetséges.
A társaság az ügyfél kérésére, továbbra is az üzletszabályzatban foglaltak szerint váltja vissza a bérleteket. A szükséges dokumentumok (Nyilatkozat) a Társaság honlapjáról letölthetőek, illetve a Millennium Üzletházban lévő bérletpénztárban nyomtatott formában elérhetőek.
A nyomtatványokat és a visszaváltandó bérletszelvényeket kizárólag a Millennium Üzletházban működő bérletpénztárban tudja az utas vagy az adott cég képviselője leadni.

A bérlet visszaváltás menete:
A „Nyilatkozat” c. adatlapot az ügyfél olvashatóan, nyomtatott nagybetűkkel, két példányban kitölti, a „Kérelmező” résznél aláírja és mindkét példányt a visszaváltandó bérletszelvényekkel együtt az ügyintéző bérletpénztárosnak átadja. Céges ügyfél esetében a cég bélyegzőjével lepecsételi.
Az Ügyfél a nyilatkozaton jelzi azt, hogy banki utalásos vagy postai úton kéri a visszatérítést. Cég csak banki utalással kaphatja meg a visszaváltás értékét.
Az átvevő bérletpénztáros a nyilatkozat mindkét példányát aláírással, bélyegzővel, dátummal ellátja és az egyik példányt az utasnak vagy a cég képviselőjének átadja. A nyilatkozat feldolgozását követően történik intézkedés a postai vagy banki utalásról.

A bérletvisszaváltás ügyintézésének helye:
Tüke Busz Zrt. Millennium Bérletpénztár (7621 Pécs, Rákóczi u. 60)
Nyitva tartás:
munkanapokon: 7.00 – 15.00


Pécs, 2020. március 30.
Tüke Busz Zrt.A koronavírus járványra tekintettel a visszaváltott bérletek esetén visszajáró összeg utalására vonatkozó adatvédelmi és adatkezelési tájékoztató ide kattintva letölthető...

Bérlet visszaváltásához szükséges nyilatkozat letöltése...


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv