Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Egyszerűbben és többször igényelhető a tanintézeti osztályjegy


Jóváhagyta az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Tüke Busz Zrt. üzletszabályzatának módosítását, így a város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák a korábbi szabályokhoz képest könnyebben és egyszerűbben igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet. Az óvodai csoportok és az iskolai osztályok immár félévente két alkalommal vehetik igénybe a csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet, melynek ára változatlanul 2920 Ft.
A pécsi oktatási intézményeknek segítséget jelenthet a társaság díjszabásában már korábban bevezetett tanintézeti osztályjegy, amely a Pécs Megyei Jogú Város közigazgatási területén működő óvodák, általános iskolák és középiskolák számára csoportosan igénybe vehető utazási jogosultságot biztosít. Az óvodák esetében csoportonként, általános és középiskolák esetében osztályonként egy darab megváltott tanintézeti osztályjeggyel két felnőtt kísérő is utazhat.

Az új, hatályos üzletszabályzat szerint a tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelni az adott tanintézet részéről. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában, vagy elektronikus formában az ugyfelszolgalat@tukebusz.hu email címen lehet igényelni. Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben.
A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.
A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható.
További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:


Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat
cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.
ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
telefon: +36-72-510-992

Nyitva tartás:
Hétfő - Szerda: 7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek: 7.30-12.30
Szombat - Vasárnap: zárva


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. január 7.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv