Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Elismerések a Tüke Busz Zrt.-nél
A Tüke Busz Zrt. életében már hagyomány, hogy advent idején ünnepség keretében díjazzuk a pécsi közösségi közlekedésben dolgozó munkatársainkat, akik feladatuk ellátását kiemelkedően végezték a 2022.év során, így emberi és szakmai teljesítményük társaságunk közössége előtt is példaértékű.


A Tüke Busz Zrt. díját idén 12 munkavállalónk érdemelte ki: közöttük autóbuszvezetőink, a műszaki és a forgalmi szakterület munkatársai, valamint a menetjegy-és bérletértékesítésben dolgozó bérletpénztárosunk. A pécsi közösségi közlekedésben utasaink és közösségünk érdekében végzett munkájuk elismeréseként a mai napon Kereszturiné Kuzma Mária, Rück Noémi, Paulusz Csaba, Kasza Norbert, Szerdahelyi Péter, Pataki József, Szabó Jenő, Sztranyák Patrik, Murai Péter, Börzöli Zoltán, Bali Lajos és Schwarczwölder Ádám oklevél és pénzjutalomban részesültek.
Az elismeréseket a Tüke Busz Zrt. tulajdonosának képviseletében Ruzsa Csaba alpolgármester, a társaság menedzsmentje nevében Bánkuti István, az igazgatóság elnöke a mai napon adták át.

A megkülönböztetett figyelem a karácsonyi várakozások idején különösen fontos, ezért a Tüke Busz Zrt. díj tradíciója mögött nemcsak a szakmai, felelősségteljes és precíz munkát kell látnunk, hanem az emberi helytállást, aktivitást, segítőkészséget is.
   


   
   
Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022.december 15.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv