Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Első ajtók lezárása


Ismét lezárja az autóbuszok első ajtaját a Tüke Busz Zrt.


A kialakult járványügyi helyzet miatt és az autóbuszvezetők védelme érdekében a Tüke Busz Zrt. 2021. április 6-án, kedden üzemkezdettől, átmenetileg lezárja az utasforgalom elől az autóbuszok első ajtaját.
A járatokra a többi ajtón lehet fel- illetve leszállni. A fertőzésveszély elkerülése érdekében a vezetőfülke mögötti területet szalaggal keríti el a társaság, hogy az ajánlott távolság a járművezetőktől is tartható legyen.
Kérjük kedves utasainkat, hogy a lezárt területet ne lépjék át, és az első ajtót ne használják!
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy az autóbuszvezetőknél menetjegy váltására nem lesz lehetőség, ezért kérjük, gondoskodjanak azok elővételben történő megvásárlásáról. Elővételi menetjegyet bérletpénztárainkban, viszonteladói partnereinknél és mobilapplikáción válthatnak.
A Tüke Busz Zrt. járatain, amennyiben egészségügyi dolgozóként nem kapnak ez alól mentességet, továbbra is csak érvényes bérlettel vagy menetjeggyel lehet utazni. A társaság menetjegyellenőrei az autóbuszokon és a megállókban rendszeresen, fokozottan ellenőrzik az utazási jogosultságot, valamint a jegyek, bérletek érvényeségét.
Kérjük, hogy a koronavírus járvány ideje alatt mindannyiunk érdekében tartsuk be az utazási feltételeket, a maszkviselésre és a járványügyi védekezésre vonatkozó szabályokat, előírásokat. Lázasan, betegen ne vegyük igénybe a közösségi közlekedést.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!Pécs, 2021. április 1.
Tüke Busz Zrt.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv