Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Emelkedik az elővételi menetjegyek és a 10 darabos gyűjtőjegyek ára október 1-jétől

Emelkedik az elővételi menetjegyek és az ugyancsak elővételben váltható 10 darabos gyűjtőjegyek ára a pécsi helyi közlekedésben 2022. október 1-jétől. A Tüke Busz Zrt. közszolgálati szerződését érintő díjszabás változást Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Jogi és Ügyrendi Bizottsága 103/2022. (VIII.25.) sz. határozatában módosította.
Az elővételben váltott menetjegy és a mobilon váltható menetjegy 400 Ft.-ba, a 10 darabos, ugyancsak elővételben váltható gyűjtőjegy 3 800 Ft-ba kerül majd. Az autóbuszvezetőnél váltható menetjegy díja továbbra is 500 Ft.

Az összvonalas típusú bérletek és a többi jegytípus ára változatlan marad, ennek az intézkedésnek a célja, hogy az utasokat a bérletvásárlásra ösztönözze.

A társaság hatályos üzletszabályzata szerint menetjegy és gyűjtőjegy nem váltható vissza, az elővételi menetjegyek a különbözet kifizetésével új árú menetjegyekre cserélhetőek. Az utasok számára fontos információ, hogy az árváltozást megelőzően vásárolt „régi”jegyekkel még egy évig, azaz 2023. szeptember 30-ig lehet igénybe venni a közösségi közlekedést. A társaság arra kéri utasait, hogy a 2022. október 1-je előtt megváltott jegyeket lehetőség szerint még ebben az évben, 2022. december 31-ig használják fel utazásaikhoz.
Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. szeptember 26.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv