Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Gondoskodjunk a lejárt okmányok és igazolványok megújításáról
Legkésőbb június 30-ig kellett megújítani az utazáshoz, személyazonosításhoz szükséges igazolványokat, okmányokat, amelyeknek a veszélyhelyzet idején meghosszabbították az érvényességüket. Fontos tudni, hogy ezek a lejárt okmányok, igazolványok – ahogy azt a Tüke Busz Zrt. korábbi közleményében jelezte – július 1-jét követően nem érvényesek, a közösségi közlekedésben sem használhatók.

A Tüke Busz Zrt. azt kéri utasaitól, hogy ellenőrizzék okmányaik, utazásra jogosító igazolványaik érvényességét, hiszen az utazási kedvezmények a pécsi közösségi közlekedésben 2022. július 1. napjától csak érvényes okmányokkal, igazolásokkal vehetők igénybe, a rajtuk olvasható érvényességi időn belül.
A veszélyhelyzet idején számos igazolvány, utazási kedvezményre jogosító okmány és igazolás érvényességi idejét meghosszabbították, így a 2020. március 11. és 2020. július 3., illetve a 2020. november 4. és 2022. május 31. között lejárt okmányokat a Tüke Busz Zrt. 2022. június 30. napjáig fogadta el a pécsi közösségi közlekedés járatain.
A 2020. március 11. és 2022. május 31. között lejárt, magyar hatóság által kiállított, személyazonosság igazolására alkalmas okmányokat (személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél) egységesen 2022. június 30. napjáig lehetett használni.

A diákigazolványok esetében lényeges információ, hogy 2022. július 1-jét követően is érvényesek a 2021/2022 II. féléves felsőoktatási matricával ellátott diákigazolványok, valamint a 2021/2022 tanévre szóló köznevelési matricával ellátott diákigazolványok.

A társaság kéri utasait, hogy akinek lejártak az okmányai, igazolványai, lehetőség szerint mielőbb gondoskodjon ezek megújításáról.Köszönjük utasaink együttműködését!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. július 20.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv