Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Holnaptól a MÁV-START Zrt. országos rendszerében is megválthatjuk jegyünket, bérletünket a Tüke Busz Zrt. járataira!
Egyre többen választják vásárlásaikhoz az online értékesítési csatornákat, melyek fejlesztése összhangban van a Tüke Busz Zrt. digitalizációs törekvéseivel is. A MÁV-START Zrt. Jegyértékesítési rendszere (JÉ) már meglévő, országos lefedettséggel rendelkező rendszer, amelyhez holnaptól 7 díjtermék bekapcsolásával a Tüke Busz Zrt is csatlakozni tud, egyedi technikai fejlesztésre ezáltal nincs szükség. A MÁV-START ZRT. JÉ rendszere három értékesítési csatornán teszi lehetővé a jelzett jegy –és bérlettípusok megvásárlását, így a MÁV jegypénztárakban, a MÁV menetjegykiadó automatákból és a MÁV app elektronikus felületén.


2023. december 6-ától a MÁV-START Zrt. Jegyértékesítési Rendszerén (JÉ) keresztül a díjszabás változatlanul hagyása mellett 7 díjterméket lehet megvásárolni a Tüke Busz Zrt. járataira
(e díjtermékeket eddig csak papíralapon lehetett megvásárolni):


24 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 24 órán át, valamennyi járaton
korlátlan számban igénybe vehető utazásra jogosít.
72 órás jegy: a jegyen megjelölt időponttól kezdődően 72 órán át, valamennyi járaton
korlátlan számban igénybe vehető utazásra jogosít
7 napos jegy: a rajta feltüntetett első nap 0:00 órájától az azt követő 7. nap 04:00 órájáig
érvényes.
30 napos bérlet: a bérleten feltüntetett – tetszőleges – időponttól 30 napon át, illetve az azt követő napon 04:00 óráig érvényes.
Összvonalas bérlet: a naptári hónap 0:00 órától az adott időszakot követő hónap 5-én, 24:00 óráig jogosít utazásra.
Tanuló havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig érvényesek.
Nyugdíjas havi bérlet: a naptári hónap első napjának 0:00 órájától az adott időszakot követő hónap 5-én 24:00 óráig érvényesek.


A Tüke Busz Zrt. a MÁV értékesítési rendszerében 2023. december 6-ától elérhető díjtermékek körét fokozatosan és folyamatosan tervezi bővíteni annak érdekében, hogy az utasok sorban állás nélkül, gyorsan, kényelmesen, mindössze néhány kattintással meg tudják váltani a pécsi közösségi közlekedés járataira érvényes menetjegyeket-és bérleteket.


A MÁV applikáció jelenleg 1,9 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Mivel az online értékesítés applikáción keresztül zajlik, folyamatosan nő a felhasználók száma, így az utasok számos szolgáltatást könnyebben és gyorsan tudnak igénybe venni
24 órás papír alapú nyomdai jegy            MÁV START Zrt. JÉ nyomtatott 24 órás jegy

Fontos, hogy a Tüke kártya kedvezményt jelenleg nem lehet érvényesíteni a MÁV-START Zrt. JÉ rendszerében. Ennek egyik oka, hogy a Tüke kedvezménykártya kiállítója a Pécsi Kommunikációs Központ Kft. (nem a Tüke Busz Zrt.), így a Tüke kártya biztosította kedvezményes utazási jogosultság csatlakoztatása a MÁV értékesítési rendszerébe jelenleg kidolgozás alatt van. Fontos tudni, hogy a Tüke kártya jogosulatlan felhasználásának megakadályozására, az ellenőrizhetőségre vonatkozó rendszer kapcsán különböző programtechnikai, jogi, adatvédelmi integrációs megfelelést szükséges a Tüke kedvezménykártyához rendelni.


A MÁV Jegyértékesítési rendszerén keresztül vásárolt termékeket ellenőrzéskor fel kell mutatni az ellenőrzést végző személy számra, így az autóbusz-vezető részére felszálláskor, menetjegy-ellenőrök részére a menetjegy, bérlet ellenőrzések során.


A Tüke Busz Zrt. már működő, klasszikus értékesítő pontjai változatlanul elérhetők lesznek a jövőben is, így aki pl. a Tüke Busz Zrt. bérletpénztárában vásárolna bérletet, vagy menetjegyet, ezzel a lehetőséggel természetesen továbbra is élhet.Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. december 5.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv