Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Ingyenes internet elérést tesztelhetnek az utasok a pécsi elektromos autóbuszokon
Ingyenes WiFi szolgáltatást vehetnek igénybe a Tüke Busz Zrt. elektromos autóbuszain, így a 10 BYD és a 8 Mercedes Benz eCitaro szóló járműveken utazók. Az internetszolgáltatás a jelzett autóbuszokon 2023. március 13-ától - várhatóan 3 hónapig - egyelőre tesztüzemben működik. A társaság ezalatt a rendszer működésével, üzemeltetésével kapcsolatos tapasztalatokat gyűjti és értékeli. A Tüke Busz Zrt. célja, hogy az autóbuszokon a felhasználási igényekhez tudják hangolni a világháló elérését biztosító WiFi szolgáltatást.


A pécsi közösségi közlekedésben az utasok a Főpályaudvarról és Uránvárosból induló elektromos autóbuszok teljes utasterében díjmentesen használhatják a Tüke Busz Zrt. WiFi szolgáltatását, ezt a járműveken kihelyezett piktogramok is jelzik. Az utazás ideje alatt a mobil eszközökön a WiFi kapcsolati pontok között elérhető a Tüke Busz Zrt. hálózata, melyhez a felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan, jelszó nélkül lehet csatlakozni.
Az ingyenes fedélzeti WiFi szolgáltatás alapvetően üzenetküldő alkalmazások, továbbá weboldalak böngészésére, látogatására, valamint elektronikus üzenetek (e-mail-ek) küldésére és fogadására alkalmas. A szolgáltatásban a nagy adatforgalmú, videómegosztó oldalak elérése a tesztüzem ideje alatt korlátozva van. (pl. YouTube, TikTok stb.)


A Tüke Busz Zrt. bízik abban, hogy a WiFi szolgáltatás segít kényelmesebbé és tartalmasabbá tenni az utazással eltöltött időt!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. március 10.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv