Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Járjunk elöl a felszállásban - az utazáshoz érvényes menetjegy vagy bérlet és utazási igazolvány is szükséges

A menetjegy-és bérletellenőrzések, valamint az utasoktól érkező jelzések, észrevételek alapján gyakran kerül előtérbe az elsőajtós felszállási rend alkalmazásának, valamint a járatokon a menetjegy érvényesítésének szabálya.
A Tüke Busz Zrt. hatályos üzletszabályzata és az utazási feltételek is rögzíti az autóbuszokra történő felszállás, valamint a menetjegyek érvényesítésének rendjét.
Az utazás megkezdésekor a bérletet, illetve az utazásra jogosító igazolványt, igazolást jól látható módon fel kell mutatni jármű vezetőjének, a papír alapú, előre váltott, vagy az autóbuszvezetőnél vásárolt menetjegyet a vezetőfülkénél lévő jegykezelő készülékkel, a mobiljegyet a mobil-alkalmazással a jármű ajtajának, vagy az autóbuszvezető fülke közelében elhelyezett kód beolvasásával érvényesíteni kell.

A Tüke Busz Zrt. megkéri utasait, a szülőket és az osztályokat kísérő pedagógusokat, hogy az utazás megkezdése előtt hívják fel a figyelmet a menetjegyek érvényesítésére vagy a bérletek és az utazásra jogosító igazolványok meglétére.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. május 9.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv