Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Járművezetői vetélkedő házi selejtező versenyét tartotta a hétvégén a Tüke Busz Zrt.


A Tüke Busz Zrt. öt autóbuszvezetője képviseli a társaságot az Országos Járművezetői Vetélkedőn, amelynek 2019. május végén Miskolc és az MVK Zrt. ad majd otthont. A Tüke Busz Zrt.-t 2019-ben Lévy Gábor, Trapp Gábor, Andrási Zoltán, Katona-Csonka Norbert és Farkasné Deák Anita képviseli a szakmai versenyen.

A Tüke Busz Zrt. öt autóbuszvezetője képviseli a társaságot 2019. május 31-én és június 1-jén, a Miskolcon megrendezésre kerülő Országos Járművezetői Vetélkedőn.

A Járművezetők Országos Versenyének házi, selejtező vetélkedőjét rendezte meg a Tüke Busz Zrt. a hétvégén. A Miskolcon megrendezésre kerülő országos verseny célja, hogy a Magyarországon helyi és helyközi közlekedésben dolgozó járművezetők számára olyan fórumot biztosítson, ahol a versenyzők elméleti tudásukat és ügyességi, gyakorlati képességeiket mérhetik össze.

A vetélkedőre kétfős csapatok nevezhetnek be, autóbusz, villamos és trolibuszvezető kategóriában keresik majd a legrátermettebb járművezetőket. A hétvégén megtartott házi selejtező verseny elméleti részében kérdésenként mindössze 15 másodperc állt rendelkezésre az ötven kérdésből álló KRESZ és vezetéstechnikai kérdések helyes megválaszolására, míg a 6 egységből álló gyakorlati pálya teljesítése során különböző, nagy tapasztalatot és ügyességet, figyelmet igénylő feladatok teljesítése volt a cél.
A verseny értékelésében a Baranya Megyei Rendőr-Főkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának három munkatársa volt a Tüke Busz Zrt. segítségére.
A Járművezetők Országos Versenye fontos esemény - nem csak a közlekedési társaságok életében, - hiszen a közösségi közlekedési eszközökön naponta több millió ember utazik, így azok a versenyzők és közlekedési társaságok, akik részt vesznek az országos versenyen, sokat tesznek a közlekedés- és utasbiztonság javulásáért, a közlekedéskultúra népszerűsítéséért.
A május végén Miskolcon megrendezendő, a közösségi közlekedésben dolgozó járművezetők legnagyobb országos szakmai találkozóján és versenyén a Tüke Busz Zrt-t öt autóbuszvezető képviseli majd: Trapp Gábor, Lévy Gábor Attila, Andrási Zoltán, Katona-Csonka Norbert és Farkasné Deák Anita.

Pécs, 2019. március 11.

Tüke Busz Zrt.
« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv