Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Július 3-ig utazhatnak díjmentesen az egészségügyi dolgozók, a bérleteket újra az Ügyfélszolgálati Irodában váltja vissza a társaság
Változik a bérletvisszaváltás menete a Tüke Busz Zrt.-nél 2020. július 1. napjától:
A Tüke Busz Zrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a veszélyhelyzet megszűnésével módosul az autóbuszokra váltott bérletszelvények visszaváltásának menete, 2020. július 1. napjától már nem a Millennium bérletpénztárban lesz erre lehetőség, hanem - visszatérve a koronavírus járványt megelőző eljárási rend szerint - a cég Ügyfélszolgálati irodájában.


A Tüke Busz Zrt. az utas kérésére, továbbra is a hatályos üzletszabályzatban foglaltak szerint váltja vissza a bérleteket.

Fontos információ, hogy érvényes menetjegy és gyűjtőjegy nem váltható vissza.
Bérlet, 24 órás, illetve 72 órás jegy, továbbá a 7 napos jegy csak érvényességük megkezdése előtt váltható vissza teljes értékben, 250 Ft (a 24 órás jegy esetében 210 Ft) kezelési díj ellenében. Ugyancsak 250 Ft a megrongálódott bérletszelvény cseréjének díja. A havi bérlet tárgyhó 15-éig 50 %-os árban, 250 Ft kezelési díj ellenében visszaváltható. A 30 napos bérletek érvényességi idejük feléig 50 %-os árban, 250 Ft-os kezelési díj ellenében válthatók vissza.


A bérletvisszaváltás ügyintézésének helye:

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda – Millennium Üzletház
(7621 Pécs, Rákóczi u. 60.)


Nyitva tartás:
Hétfő - Szerda: 7.30-16.30
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek: 7.30-12.30
Szombat - Vasárnap: zárva

telefonszám: +36/72-510-992
e-mail: ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
www.tukebusz.hu

Az egészségügyi dolgozók számára fontos emlékeztető információ:

Felhívjuk az egészségügyi dolgozók figyelmét, hogy a Tüke Busz Zrt. járatain 2020. március 31. napjával bevezetett díjmentes utazási jogosultságot a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig, azaz 2020. július 3-ig (péntek) vehetik igénybe. Ezt követően az egészségügyi dolgozók számára 2020. július 4. napjától, szombattól a tömegközlekedés díjmentes használata megszűnik, a szolgáltatás igénybe vétele újból csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel lesz lehetséges.
Kérjük, hogy a menetjegyek és bérletek időben történő megváltására fokozottan ügyeljenek.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2020. június 29.

« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv