Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Köszönet utasainknak és munkatársainknak - ünnepi gondolatok


Az év végéhez közeledve köszönjük utasaink türelmét, megértését, hogy az olykor kényelmetlenebb, kevésbé komfortos utazási időszakokban is társaságunk járatait vették igénybe városi úticéljaik eléréséhez. A biztonságos utazás a jövőben is közös érdekünk, így arra kérjük utasainkat és minden közlekedőt, hogy legyenek partnereink 2024-ben is a közlekedési szabályok betartásában, a balesetveszélyes helyzetek megelőzésében!

Felelős szolgáltatóként fontos számunkra, hogy a pécsi autóbuszokon történő utazás a jövőben is biztonságos, kiszámítható közösségi közlekedést jelentsen mindenki számára.

Várjuk Önöket a Tüke Busz Zrt. járatain 2024-ben is!

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk utasainknak és kollégáinknak is, és külön köszönjük azok munkáját, akik a karácsonyi ünnepek alatt és szilveszter éjjelén is dolgoznak!Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. december 20.
.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv