Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Köszönjük utasaink fegyelmezettségét, együttműködését!


A koronavírus-járvány mérséklődése miatt feloldották a járványügyi korlátozások jelentős részét. A 365/2021. (VI.30.) Kormányrendelet értelmében már a közösségi közlekedés használatakor, valamint a zárt helyiségekben sem kötelező a maszkviselés. A kormányrendelet ugyanakkor kitér arra, hogy aki szeretné, továbbra is viselheti a szájat és orrot eltakaró maszkot, ez senki számára nem tiltható meg.
A Tüke Busz Zrt. ügyfélszolgálata, illetve a bérletpénztárak ugyancsak igazodnak a járványügyi korlátozások enyhítéséhez, ezért az ügyfeleknek, valamint a társaság munkatársainak sem kötelező a maszkviselés.

Természetesen egyéni döntés alapján a jövőben is bárki viselhet maszkot, hogy védje az egészségét.

A társaság ezúton köszöni az utasok türelmét, kitartását és együttműködését, hogy a járványveszély ideje alatt a maszkviseléssel együtt járó kényelmetlenebb, kevésbé komfortos utazási időszakban is rendkívül fegyelmezetten, az előírásokat betartva, felelős magatartással védték önmaguk, utastársaik és a Tüke Busz Zrt. munkatársainak egészségét.   

A Tüke Busz Zrt. a menetjegyváltáshoz továbbra is javasolja az érintésmentesen vásárolható mobiljegy, bérletvásárláshoz – lehetőség szerint – a bankkártyával történő fizetést.

A kötelező maszkviselés tavaly május 4-e óta volt érvényben, ennek és a rendszeres, fertőtlenítő tisztításnak, takarításnak köszönhetően a közösségi közlekedés a járványveszély idején is biztonságos alternatívát tudott nyújtani a mindennapi utazásokhoz Pécsett.


Pécs, 2021. július 7.
Tüke Busz Zrt.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv