Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Közösségi közlekedés fotós szemmel – fotózz, pályázz, nyerj!

A közösségi közlekedés népszerűsítésére írt ki fotópályázatot amatőr és hobbi fotósok részére a Volán Egyesülés. A közösségi közlekedés népszerűsítésére három kategóriában várják a nevezéseket:


A közösségi közlekedési járművek találkozása cím alatt azokat a felvételeket várják, amelyeken több közlekedési jármű szerepel egyszerre a fényképeken.
Pályamunkákat várnak a közösségi közlekedési járművek és a jellegzetes hazai tájak, műemlékek kapcsolatát ábrázoló fotók tárgykörében is. További nevezési lehetőség az életképek a közösségi közlekedésben kategória, itt olyan felvételeket várnak, amelyek közösségi közlekedési járműveken, autóbusz-pályaudvarokon, vagy megállókban készültek.
A fotópályázatra kizárólag 2022-ben készített, maximum 5 MB adatnagyságú, jpg. formátumú saját készítésű, eredeti felvételeket lehet nevezni, a fotókat 2022. október 31-ig lehet feltölteni a Volán Egyesülés oldalára: https://volanegyesules.hu/fotopalyazat/#kiiras

A pályázatra nevezési díj nincs. A három kategóriában az 1. helyezést elérők 100 000 Ft, a 2. helyezettek 50 000 Ft, míg a 3. helyezést elnyerő pályázók 25 000 Ft pénzjutalomban részesülnek.Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. október 6.
   « vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv