Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Különdíjat nyert az országos ügyfélkapcsolati versenyen a Tüke Busz Zrt. csapata
Különdíjat nyert a Tüke Busz Zrt. a Felsőtárkányban megrendezett, Közösségi Közlekedési Ügyfélkapcsolati Dolgozók VII. Országos Versenyén. A különdíjat a bemutatkozó jelenetért társaságunk három versenyzője, László György diszpécser, Freilits – Villányi Nikolett forgalmi szolgálattevő és Freilits Rolf utasinformatikai előadó kapták.
Az utaskapcsolati verseny történetében ez a hetedik vetélkedő volt, ahol a közösségi közlekedésben dolgozó munkatársak mérhették össze tudásukat. A rendezvény kötelező versenyeleme volt a bemutatkozás, ahol a zsűri nem a klasszikus ppt-s kivetítőn felolvasott tartalmakat értékelte igazán, mind inkább azokat a produkciókat tartotta példaértékűnek, amelyek a felhívásban szereplő 5 perc alatt kreatív, színészi-színpadi előadással (humor, ének, zene, színpadi jelenet, tánc vagy ezek ötvözete) sikerült bemutatni az adott szervezetet. A Tüke Busz Zrt. csapat bemutatkozása kimagaslóan a legmagasabb pontszámot kapta, 22 ponttal lettek elsők, megelőzve többek között a Volánbusz Zrt. , a MÁV Zrt.-t és a miskolci közlekedési társaságot.
A csapat oklevelét Dobás László, a MÁV SZK Baross Gábor oktatási központ vezetője és dr. Tukacs László József, a Volán Egyesülés vezérigazgatója adta át a versenyzőknek. Nyereményük az Értékrend Kft. különdíja, egy 4 órás asszertív kommunikációs tréning kiélezett ügyfélkapcsolati helyzetekben.

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. október 16.

« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv