Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Menetrendi információk mindenszentek napján, őszi menetrend november 2-ától
Menetrendi információk:

2021. október 30-án (szombat): a szabadnapra meghirdetett menetrend szerint közlekednek a járatok.

2021. október 30-án és 31-én, azaz szombaton és vasárnap a megnövekvő temetői látogatóforgalom miatt a 103-as járatok mindkét irányban a Temető északi kapu érintésével közlekednek 103T jelzéssel, a Szövetség utca megállót nem érintik.
A 6-os, a 7-es (7Y) és a 8-as vonalakon a szóló járművek helyett nagykapacitású, csuklós autóbuszok közlekednek.

2021. november 1-jén, hétfőn, mindenszentek napján a 30-ai és a 31-i intézkedéseken túl a 7-es (7Y) vonalon a Főpályaudvarról 8:23-től 15:53-ig, a Malomvölgyi útról 8:36-tól 16:21-ig átlagosan 15 percenként indulnak a járatok.

A 60-as vonalon rendkívüli járat közlekedik 60T jelzéssel a Kertváros – Krisztina tér – Árnyas út – Temető északi kapu – Autóbusz-állomás – Budai Állomás – Mecsekszabolcs útvonalon és vissza.

A járat Kertvárosból 8:10-től 17:10-ig 60 percenként, Mecsekszabolcsból 7:45-től 16:45-ig szintén 60 percenként indul.

November 2-ától, keddtől a tanintézményekben elrendelt őszi szünetet megelőző menetrend áll vissza a pécsi közösségi közlekedésben. A részletes menetrend a www.tukebusz.hu oldalon, az applikációban valamint a megállóhelyi tájékoztató táblákon érhető el.


Bérletpénztárak és ügyfélszolgálati iroda:
November 1-jén a bérletpénztárak és az ügyfélszolgálati iroda zárva tart. Menetjegy elővételben a társaság pályaudvarain a forgalmi irodákban, viszonteladói partnereinknél vagy mobilapplikációban vásárolható. Az autóbuszvezetőknél felszállást követően gépkocsivezetői menetjegy váltására is van lehetőség.

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. október 26.« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv