Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Pécsi iskolák és óvodák: utazáshoz 2023-ban is érdemes tanintézeti osztályjegyet választani
Hatékony és költségtakarékos megoldást kínál jegypalettájában 2023-ban is a Tüke Busz Zrt. a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények számára, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez. A város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák könnyen és egyszerűen igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely továbbra is 2920 Ft-os áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja.
A pécsi iskolai és óvodai csoportok 2022-ben többször választották utazásukhoz a tanintézeti osztályjegyet, mint az azt megelőző évben, így tavaly háromszáznál is több programra történő eljutásban volt segítségükre a Tüke Busz Zrt. kedvezményes utazási jogosultságot biztosító jegye.

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatásában arra hívja fel a figyelmet, hogy 2023-ban is érdemes utazáshoz a társaság tanintézeti osztályjegyét választani, hiszen a könnyen és egyszerűen igényelhető csoportos utazási jogosultságot biztosító jeggyel népszerű pécsi kirándulóhelyekre, múzeumi programokra, kulturális előadásokra, rendezvényekre is kedvező áron lehet eljutni.
A tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelni az adott tanintézet részéről. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az ugyfelszolgalat@tukebusz.hu e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet igényelni, a megrendelő űrlap a társaság honlapján is elérhető:
http://www.tukebusz.hu/letoltes/tanintezetiosztalyjegymegrend.pdf
Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben.
A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.

További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat
cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.
ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
telefon: +36-72-510-992

Nyitva tartás:
Hétfő - Szerda: 7.30-15.00
Csütörtök: 7.30-17.30
Péntek: 7.30-12.00
Szombat - Vasárnap: zárva

A Tüke Busz Zrt. számít az oktatási intézmények tapasztalataira, észrevételeire, véleményére a tanintézeti osztályjegy felhasználásával kapcsolatban, hiszen ezek a javaslatok a csoportos utazási jegy igénybevételével kapcsolatos szolgáltatás fejlesztését segíthetik.

Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2023. január 16.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv