Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Pontos nevet és címet szerepeltessünk a pótdíj befizetéseken
A személyes, ügyfélszolgálatokon, ügyfélpontokon történő befizetések mellett az elmúlt időszakban gyorsan hódítottak teret azok a készpénzmentes fizetési alkalmazások, amelyek azonnali, biztonságos és érintésmentes megoldásokat kínálnak egy-egy pénzügyi tranzakció lebonyolítására.
A Tüke Busz Zrt. tapasztalata szerint a pótdíjas eljárások rendezésénél az utasok is használják a készpénzmentes fizetési lehetőségeket, így az icsekk vagy más internetes/mobil alkalmazás által nyújtott szolgáltatást is.
A társaság azt kéri utasaitól, hogy a pótdíjak rendezésénél mind a „hagyományos” sárga csekken történő postai befizetésnél, mind pedig az elektronikus úton történő pénzügyi teljesítés során a nevüket és címüket visszaazonosítható módon adják meg. Ez azért is fontos, mert a társaság csak abban az esetben tudja a befizetéseket kezelni és egyben a pótdíjazással kapcsolatos ügyet lezárni, amennyiben a beérkezett összegről egyértelműen megállapítható, hogy azt ki fizette be vagy kinek a pótdíjtartozását rendezi.
A társasághoz érkezett már olyan befizetés, amely ily módon nem volt visszakereshető, a befizető nem adta meg adatait, így a pótdíjas tartozást csak további - az ügyfél és a társaság számára is további egyeztetéseket, adminisztrációt igénylő – ügyviteli eljárással tudta lezárni.
A Tüke Busz Zrt. kéri utasait, hogy elsősorban az elektronikus, de a postai csekkes befizetések során is legyenek körültekintőek, a pontos adatok megadása megkönnyíti és gyorsabbá is teszi az ügyviteli folyamat lezárását.
Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2022. április 25.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv