Főoldal
Társaságunkról
Menetrend
Ügyfélszolgálat
Díjszabás
Mobiljegy - mobilbérlet
Szolgáltatások
Közérdekű adatok
Beszerzések, közbeszerzések
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen
  • Tüke Busz - tömegközlekedés Pécsen

Hírek

Tájékoztató az október 23-a és az őszi szünet közlekedési rendjéről
Az őszi szünet idejére változik a pécsi autóbuszok menetrendje, október 23-án a munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok.


Nemzeti ünnepünkön, 2021. október 23-án, szombaton, az autóbuszok a munkaszüneti (vasárnapi) menetrend szerint közlekednek. Ezen a napon a bérletpénztárak és az ügyfélszolgálati iroda zárva tartanak. Menetjegy elővételben a társaság pályaudvarain a forgalmi irodákban, viszonteladói partnereinknél vagy mobilapplikációban vásárolható. Az autóbuszvezetőknél felszállást követően gépkocsivezetői menetjegy váltására is van lehetőség.

Az őszi szünet ideje alatt, 2021. október 25-étől 29-éig, hétfőtől péntekig az autóbuszok a tanszünetes menetrend szerint közlekednek. A tanintézményekben elrendelt őszi szünet miatt várhatóan kevesebben veszik igénybe a közösségi közlekedést, így a tanszünet idejére módosított menetrend igazodik az utazási igényekhez.
Ez azt jelenti, hogy az autóbuszok reggel 6:30 és 8 óra között, valamint délután 13:00 és 17:30 között a szeptemberi tanévkezdést megelőző, azaz a nyári menetrend szerint közlekednek.
A 6:30 előtti, a délelőtti, a késődélutáni-esti és éjszakai időszakban az autóbuszok menetrendje nem változik.


A részletes menetrend a www.tukebusz.hu oldalon, az applikációban valamint a megállóhelyi tájékoztató táblákon érhető el.


Tüke Busz Zrt.
Pécs, 2021. október 21.


« vissza

Pályázatok
Pécs Pécs Holding Zrt. BIOKOM Tettye Forrásház Pécsi Tudományegyetem Janus Pannonius Múzeum EUNet 2000 Regionális Informatikai Közhasznú Nonprofit Kft. Magyar Közlekedési Szövetség VOLÁN Egyesülés DDOP-s pályázat - Új Széchenyi Terv